Ζωζώ Σαπουντζάκη στο ΒΡΑΔΥ: Όταν ο Ωνάσης με φίλησε έτρεμε

Η βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης σε ένα μοναδικό ΒΡΑΔΥ!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τα μυστικά ομορφιάς της, αλλά και για την μεγάλη της αγάπη που δεν ήταν άλλη από τη δουλειά της.

Αναφέρθηκε στους αμέτρητους θαυμαστές της όπως τους Ωνάση και Νιάρχο που και αποκάλυψε γιατί προτιμούσε τον πρώτο. Ο Ωνάσης έτρεμε όταν

την φίλησε ενώ του αποκάλυπτε πολλά μυστικά για τη Μαρία Κάλλας.

Για πρώτη φορά μίλησε για τις φήμες που την ήθελαν να ευθύνεται για την οικονομική καταστροφή γνωστού επιχειρηματία.

«Εγώ ερωτεύτηκα έναν άνθρωπο, τον Θύμιο με την πρώτη ματιά, δεν τον ήξερα, με το «χαίρω πολύ που λένε». Από τότε από το πρωί μέχρι το βράδυ ήμασταν μαζί, τον ερωτεύτηκα και πάρα πολύ. Έκλαψα, στερήθηκα τη ζωή μου για τρία χρόνια, ήμουν ένα παιδί. Αυτός έπαιζε, είχε άλογα και τέτοια… Δεν είχα ανάγκη εγώ να μου δίνει χρήματα. Ήταν ένας έρωτας της ζωής μου και μου έκανε κακό, σαν Ζωζώ, σαν άνθρωπο. Έλεγαν πολλά αλλά εγώ δεν έδινα σημασία. Μια γυναίκα που δουλεύει έτσι δεν έχει ανάγκη τον άντρα» ανέφερε η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου.

Παραδέχτηκε πως της λείπει η συντροφικότητα ενώ πέθανε στα γέλια όταν της είπε ο Κωστόπουλος πως εκείνη θα αντιδράσει αν πέσει κάποιος στα χέρια της!

Δείτε όλη της τη συνέντευξη.

Στη συνέχεια έκανε την εμφάνιση του ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης ο οποίος αποκάλυψε ότι πλέον δεν μπορεί να βλέπει τον φακό, τονίζοντας ότι τον εκνευρίζουν πολύ οι άνθρωποι στη τηλεόραση.

Αναφέρθηκε σε έναν υπουργό που σε μια τηλεοπτική εκπομπή τον είχε βρίσει πολύ άσχημα και μετά το τέλος της εκπομπής, εκείνος πήγε και του μίλησε σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα…

Δήλωσε εκνευρισμένος με όσα γράφτηκαν για τη μαστεκτομή της Αντζελίνα Τζολί, ενώ αποκάλεσε το διαδίκτυο βόθρο, όπου ο κάθε τρελός γράφει ότι θέλει.

Ρωτήθηκε για την ταινία “Αν” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και υποστήριξε πως αυτό που θέλει ο ηθοποιός είναι να κάνει αυτά που έχει δει και τον αφορά όχι να κάνει κάτι δικό του, αλλά να γίνει κάτι ή κάποιος άλλος. Υποστήριξε πως η ταινία θα μπορούσε να ήταν εξαιρετική, αλλά ήταν τόσο αλλού και του θύμιζε πάρα πολλές άλλες

Τέλος αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά που θα κάνει Διόνυσο στην Επίδαυρο το καλοκαίρι και υποστήριξε πως αν δεν τον δει δεν μπορεί να εκφράσει άποψη και αποκάλυψε ποιος και γιατί πιστεύει ότι κατέστρεψε το Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Δείτε τη συνέντευξη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα