Vodafone Smart II: Το μεγάλο αφεντικό της μικρής κατηγορίας!

Η δεύτερη έκδοση του Vodafone Smart έρχεται με τιμή κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 100€ και δυνατότητες άνω των προσδοκιών μας!

Η Vodafone ανακάλυψε μια… τρύπα στην αγορά, στόχευσε έγκαιρα και πέτυχε διάνα, σημαδεύοντας μια τάξη τιμής ανάμεσα στα πολύ φθηνά μα ελλιπή σε τεχνικά χαρακτηριστικά smartphones και τις ακριβότερες, μεσαίας

κατηγορίας συσκευές. Δανείστηκε, λοιπόν αρκετές από τις προδιαγραφές των συσκευών της τάξεως των 140€, όπως επεξεργαστής στα 800MHz, 512MB RAM, 3,2 ιντσών οθόνη και αρκετά άλλα που θα δούμε στη συνέχεια, τα πακέταρε σε ένα ποιοτικό σασί με δυνατότητα εναλλαγής καπακιών για περισσότερο χρώμα και στο ταμπελάκι της τιμής δεν δίστασε να γράψει 99€!
Η τιμή, βέβαια, δεν είναι η μόνη ευχάριστη έκπληξη για την οποία πρέπει να σας προετοιμάσουμε. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα βρήκαμε τη δυνατότητα χωρισμού του πίσω καπακιού σε δύο μέρη, καθώς η κυρίως πλάτη μπορεί να αποχωριστεί το περίγραμμά της, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τους δικούς σας χρωματικούς συνδυασμούς, βάζοντας και τη διχρωμία στο παιχνίδι της εναλλαγής καπακιών.
Αφήνοντας στο γεροδεμένο πλην… trendy παρουσιαστικό και προχωρώντας στα ενδότερα, δεν αργήσαμε να διαπιστώσουμε πως το προσεκτικά επιλεγμένο «μείγμα» των τεχνικών χαρακτηριστικών δημιουργεί μια απολαυστική εμπειρία χρήσης. Η οθόνη ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας άγγιγμα χωρίς καθυστερήσεις, τη στιγμή που τόσο ο επεξεργαστής όσο και τα υπεραρκετά 512MB RAM εξασφαλίζουν απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα. Και μιας και μιλάμε για εφαρμογές, μια microSD κάρτα 2GB στη συσκευασία υπόσχεται να φιλοξενήσει αναρίθμητες από αυτές, ενώ προεγκατεστημένα θα βρείτε αρκετά… «καλούδια» της Vodafone καθώς και το πλήρες πακέτο εφαρμογών της Google.
Η κάμερα των 3.2 MP μπορεί να πραγματοποιήσει αξιοπρεπείς λήψεις, κυρίως χάρη στο LED φλας που έχει προστεθεί σε σχέση με την πρώτη έκδοση του Smart. Αν λοιπόν κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο χώρο του Android και θέλετε μια επώνυμη και εύχρηστη λύση ή απλά φοβάστε να πάρετε το smartphone που κοστίζει ένα μηνιάτικο μαζί σας στο camping αυτό το καλοκαίρι, τότε η πρόταση του Vodafone Smart II είναι ότι πρέπει για εσάς!

ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ

Εναλλάξιμα καπάκια με μεγάλη γκάμα χρωματικών συνδυασμώνΕπεξεργαστής στα 800MHz με 512MB RAM και οθόνη άμεσης απόκρισηςΑισθητή η σφραγίδα της Vodafone στην ποιότητα κατασκευής

ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Παρά το κομψό του μέγεθος είναι αρκετά βαρύΗ κύρια κάμερα αν και βελτιώθηκε αρκετά, μας υπενθυμίζει πως πρόκειται για ένα οικονομικό smartphone

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Μια στιβαρή κατασκευή που δεν απαρνείται τον trendy, παιχνιδιάρικο χαρακτήρα της, έρχεται για να θέσει νέα στάνταρτ στα χαμηλού κόστους smartphones.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις

109 x 58 x 12,4  χιλ

Βάρος

120 γρ.

Δίκτυο

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 900 / 2100

Μνήμη

512 MB RAM, 150 ΜB αποθηκευτικός χώρος και 2 GB microSD κάρτα στη συσκευα

Keywords
Τυχαία Θέματα