Android 4.1 Jelly Bean, Τι νέο θα δούμε σήμερα;

Καυτός μήνας ο Ιούνιος! Εκτός από τις υψηλές θερμοκρασίες, έχουμε και events από τις διάφορες εταιρείες του χώρου να πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο! Google, Apple, Microsoft και ξανά Google! Αυτή τη φορά για να μας δείξει το Nexus Tablet της, αλλά και την νέα

έκδοση του Android 4.1 Jelly Bean!

O αύξων αριθμός 4.1 δεν μας αφήνει περιθώρια να ελπίζουμε σε κάτι ριζοσπαστικό, παρόλαυτα οι φημολογούμενες αλλαγές είναι αρκετές. Αρχικά, θα έχουμε ένα μικρές αλλαγές στην εμφάνιση, όπως μία νέα Search Bar, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία παρακάτω. Δεν νομίζω ότι είναι ανάγκη για κάτι ριζικό σε αυτό τον τομέα, μιας και το Ice Cream Sandwich είναι ήδη πολύ όμορφο.

Αφού η Adobe αποφάσισε να εγκαταλείψει το flash στο ICS, δεν υπάρχει λόγος να μην γίνει ο Chrome ο βασικός browser του Android. Ο δημοφιλής browser βρίσκεται ήδη στο Google Play, σε beta μορφή, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι τρέχει πάρα πολύ ομαλά και κυρίως γρήγορα, φορτώνοντας τις σελίδες σε χρόνο dt. Βέβαια δεν υποστηρίζει το flash περιεχόμενο, όποτε αν σας είναι απαραίτητο για κάποιο λόγο, θα πρέπει να κοιτάξετε κάτι άλλο.

Η μεγάλη προσθήκη, αν τελικά ισχύει, θα είναι η ενσωμάτωση ενός προσωπικού βοηθού αλά Siri που θα ακούει στο όνομα Google Assistant. Όλες οι εταιρείες κατευθύνονται πλέον προς τα εκεί προσπαθώντας να φτιάξουν τον καλύτερο προσωπικό βοηθό. Η Google λέτε να τα καταφέρει;

Αυτό που πάντα έλειπε από το stock Android ICS ήταν ένας file manager, μία εφαρμογή για να μπορείτε να εξερευνήσετε τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας, να μεταφέρετε από μία τοποθεσία σε μία άλλη ένα αρχείο και πολλά άλλα. Η απουσία ενός τέτοιο προγράμματος δεν θα σας έχει γίνει εμφανής αν έχετε κάποια άλλη συσκευή εκτός από Nexus, διότι οι υπόλοιπες εταιρείες έχουν εγκαταστήσει στα κινητά κάποιον δικό τους file manager.

Όλα αυτά ακούγονται ωραία και ελπίζουμε σε λίγες ώρες, στις 21:45 συγκεκριμένα, να τα δούμε μαζί στο καθιερωμένο live μας. Stay tuned!

Keywords
Τυχαία Θέματα