Κλεφτή ματιά στο Xperia Z Ultra

Μία πρόσκληση της Sony, για εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία στις 4 Ιουλίου, εικάζεται ότι αποκαλύπτει για πρώτη φορά επίσημα το Xperia Z Ultra.

Πρόκειται για το smartphone με την οθόνη των 6,44 ιντσών και για το οποίο πολύ λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά. “Η Sony Mobile έχει μία μεγάλη έκπληξη για σένα”… αναφέρει η πρόσκληση,

με τη λέξη “μεγάλη” να εικάζεται ότι αφορά την ανακοίνωση του εν λόγω smartphone Xperia Z Ultra των 6,44 ιντσών της εταιρείας. Κάτι ακόμη που μπορεί να εικάσει κανείς από την πρόσκληση αφορά το ότι ένα μέρος του κειμένου είναι γραμμένο με ένα stylus, κάτι που ίσως σημαίνει ότι το smartphone της Sony θα υποστηρίζει γραφίδα. Επίσης, από τη φωτογραφία της πρόσκλησης συμπεραίνουμε ότι το Xperia Z Ultra θα είναι ιδιαίτερα λεπτό, με τις φήμες να «μιλούν» για 6,5 χιλιοστά.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν διαρρεύσει έως τώρα, οι φήμες μιλούν για οθόνη 6,44 ιντσών όπως αναφέραμε ήδη, ανάλυσης 1080p και τεχνολογίας Triluminos με υποστήριξη X-Reality, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2.2GHz με γραφικά Adreno 330, 2GB μνήμη RAM, 16GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD και δύο κάμερες (8MP και 2MP). Η συσκευή θα κυκλοφορήσει ενσωματώνοντας το Android 4.2 ενώ οι διαστάσεις της φτάνουν τα 179,2x92x6,5 χιλιοστά και το βάρος της τα 212 γραμμάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα