Ανακαινίζει το σπίτι της στην Αράχωβα η Μαστροκώστα

21:05 30/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Πριν από πολλά χρόνια η Γωγώ Μαστροκώστα, είχε επενδύσει τα χρήματά της και είχε αγοράσει τρία σαλέ, στην Αράχωβα.
Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, σκέφτηκε να τα πουλήσει, γιατί δεν της απέφεραν τα έσοδα που περίμενε. Αφού πούλησε με επιτυχία το πρώτο σαλέ και βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για τα άλλα δύο, έγινε το απρόοπτο και το δεύτερο πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς.
Μετά από αυτό το περιστατικό λόγω της ταλαιπωρίας και του σοκ που υπέστη η όμορφη Γωγώ, αποφάσισε να αφήσει για λίγο το θέμα και  να επανεξετάσει αργότερα την πώληση του σαλέ.
Ακολούθησε η περιπέτεια που είχε η Γωγώ με την υγεία της, οπότε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν είχε καθόλου στο μυαλό της, τις επενδύσεις ούτε φυσικά το σαλέ.
Τώρα όμως που κατάφερε να νικήσει την επάρατη νόσο και να βγει πιο δυνατή από αυτή τη μάχη και επειδή όλα στη ζωή του ζευγαριού κυλούν όμορφα αποφάσισαν να κρατήσουν το σαλέ και να το ανακαινίσουν.
Η ανακαίνιση προχώρησε με πολύ γρήγορους ρυθμούς και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο. Το ζευγάρι πηγαίνει δύο φορές την εβδομάδα στην Αράχωβα και επιβλέπει τις εργασίες ,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μικρή κόρη τους Βαλέρια έχει ξετρελαθεί στην ιδέα ότι θα έχουν ένα όμορφο και ζεστό σπίτι εκεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα