Ε. Φουρέιρα Έχω αγαπήσει πάρα πολύ το Σάκη

11:20 1/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης, την  Τρίτη 31 Ιανουαρίου  η Ελένη Φουρέιρα,  μεταξύ άλλων ανέφερε ποιους καλλιτέχνες ξεχωρίζει, όχι μόνο για την καλλιτεχνική τους αξία αλλά και για την ποιότητα που έχουν σαν άνθρωποι.
Για τη συνεργασία της με το Σάκη Ρουβά στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» είπε:«Δεν το πιστεύω ακόμα ότι είμαι εκεί !» και ανέλυσε γιατί  έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της:«Έχω δουλέψει με αρκετούς καλλιτέχνες αλλά ξεχωρίζω δύο, που με έχουν εντυπωσιάσει και τους έχω αγαπήσει. Ο Σάκης Ρουβάς δεν είναι απλά ένας πολύ ωραίος άντρας, λαμπερός και τρομερός καλλιτέχνης,

είναι και πολύ επαγγελματίας.  Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και μας βοηθάει σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και στις πρόβες έχει την έννοια μας και κάνει παρατηρήσεις αν χρειάζεται. Είναι φοβερός, είναι από τους καλλιτέχνες που έχω αγαπήσει πάρα πολύ. Όλους τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχω δουλέψει τους έχω αγαπήσει και έχω πάρει κάτι από αυτούς, αλλά ο Σάκης είναι πολύ ξεχωριστός για μένα.  Αυτή που λατρεύω επίσης είναι η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Όταν τη γνώρισα δεν το πίστευα ότι είναι τόσο υπέροχος άνθρωπος και τόσο ακομπλεξάριστη γυναίκα. Αυτοί είναι οι δύο καλλιτέχνες που εγώ θεωρώ τις πιο καλές μου συνεργασίες.»

Keywords
Τυχαία Θέματα