Η ‘Αβα Γαλανοπούλου για την περιπέτεια της υγείας της

08:00 27/1/2012 - Πηγή: EnterTV

Η αγαπημένη κωμική ηθοποιός, πρόσφατα πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, όταν οι γιατροί διέγνωσαν οξεία περιτονίτιδα και χρειάστηκε να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», μίλησε για το δύσκολο διάστημα της ανάρρωσης, για τη στάση που κράτησαν οι άνθρωποι που ήταν γύρω της και το πόσο διαφορετικά βλέπει πλέον τα πράγματα μετά από αυτό το γεγονός, που την κλόνισε και την έκανε να επανεκτιμήσει πολλά.
« … Φοβήθηκα αφού βγήκα από το νοσοκομείο και συνειδητοποίησα, κοιτώντας πίσω τι έγινε. Σκεφτόμουν ότι όλα είναι ένα… τσάκ.  Αυτό το ξέρουμε

όλοι, αλλά το ξεχνάμε μέσα στην καθημερινότητα. Μέχρι που να συμβεί κάτι και να μας ταρακουνήσει, να έρθουμε στα ίσια μας»
«Τι άλλαξε στη ζωή σου μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισες ;»

«Δεν σκάω για τα ίδια πράγματα. Επιδιώκω την ηρεμία περισσότερο, όπου μπορώ, δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, λειτουργώ σαν πυροσβεστήρας, με διάφορα που συμβαίνουν. Ποτέ δεν μου άρεσαν η ίντριγκα και η αδικία, δεν μπορώ να τα ανεχτώ. Θέλω οι άνθρωποι να βγάζουν τον καλό τους εαυτό».
«Στις δύσκολες στιγμές της ζωής μας βλέπουμε ποιοι άνθρωποι είναι κοντά μας πραγματικά. Σου συνέβη αυτό ;»

«Α…. βέβαια. Δεν εξεπλάγην, ήξερα και ήμουν βέβαιη ποιοι θα είναι κοντά μου στην περιπέτεια με την υγεία μου. Δεν κάνω φίλους για τη σεζόν, κάνω φίλους ζωής. Οι φίλοι ζωής ήταν όλοι εκεί.»
«Υπήρχαν άνθρωποι που περίμενες ότι θα βρεθούν δίπλα σου και δεν συνέβη ;» «Όχι, δεν περίμενα.  Όταν άνοιξα το κινητό, γιατί δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με κανέναν, βρήκα και 280 μηνύματα μέσα σε 20 μέρες. Ούτε τη μάνα μου δεν άφηνα να έρθει μέσα στο δωμάτιο. Δεν επικοινωνούσα με κανέναν. Ήμουν μόνη μέσα στο δωμάτιο, με τις νοσοκόμες. Η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη και δεν ήθελα να με βλέπει έτσι η μαμά μου και κανένας από εκείνους που έρχονταν να με δούνε. Όσοι ήρθαν τους άφηναν απέξω. Δεν επιτρεπόταν.»
«Δεν επιτρεπόταν ή δεν ήθελες ;»

«Δεν ήθελα να με δουν έτσι, ήμουν πάρα πολύ χάλια. Όταν γύρισα στο σπίτι μου και άνοιξα το κινητό, έμαθα διάφορα στα οποία δεν θέλω να σταθώ. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι του καπνίσει».
Πηγή : Λοιπόν

Keywords
Τυχαία Θέματα