Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στο entertv.gr: «Στο Dancing on Ice με ενοχλούσαν οι συμπεριφορές κάποιων

18:36 2/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Τον Κωνσταντίνο, τον πρωτογνώρισα πριν από αρκετά χρόνια σε ένα studio ηχογράφησης. Δίπλα του ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους, αυστηρός και λιγομίλητος όπως πάντα. Στην αίθουσα αναμονής υπήρχαν πάνω από 60 άτομα που περίμεναν να τους επιλέξουν, ώστε να δημιουργηθεί το πρώτο Boy Βand, οι One. Ο Κωνσταντίνος ήταν  πολύ ευγενικό και χαρούμενο παιδί.  Στην πορεία των One, υπήρχαν εικόνες απίστευτες… Κορίτσια να φωνάζουν, να τους τραβάνε τα ρούχα, εικόνες που πια  δεν τις βλέπεις εύκολα, εκτός αν πας σε συναυλία του απόλυτου Σάκη Ρουβά!!! Οι One

διαλύονται και  ο Κωνσταντίνος ακολουθεί  solo καριέρα…Η σχέση του με Γιώργος Θεοφάνους, είναι απλά ανύπαρκτη. Ο  Κωνσταντίνος τραγουδάει, γράφει για εκείνον και για άλλους τραγουδιστές. Μετά από λίγα χρόνια ηρεμίας έρχεται το dancing on ice… Με τον Κωνσταντίνο μιλήσαμε για όλα…Απολαύστε τον!

Στην Έλενα Πολυκάρπου

Τι έχει το νερό της Κύπρου και βγάζει τόσο καλούς τραγουδιστές;

Τι να σας πω…ούτε κι εγώ ξέρω. Πιστεύω είναι στη παράδοσή μας, στο DNA μας, Η τοπολαλιά μας παίζει μεγάλο ρόλο! Τραγουδάμε παντού και πάντα! Ευλογημένος τόπος.

Τι εικόνες έχεις  από την παιδική σου ηλικία στην Κύπρο, με την οικογένεια σου;

Εικόνες από τη δεκαετία του 80, πιο αθώες εποχές, με νωπά ακόμα τα σημάδια από την τουρκική εισβολή, πράγμα που έκανε τον κόσμο πιο αγαπημένο και ενωμένο. Μικρός θυμάμαι πιο πολύ το χωριό μου, με τους παππούδες και τις γιαγιάδες μου. Έδινα συναυλίες στο προαύλιο της εκκλησίας για τους φίλους μου και έκανα διαγωνισμούς με τα υπόλοιπα μικρά παιδιά του χωριού! Χαχαχα!

Πως μπήκε στη ζωή σου η μουσική;

Η μουσική ήταν μέσα μου, πριν καν γεννηθώ, νομίζω. Αλήθεια. Ο πατέρας μου είναι εξαιρετικός λαϊκός τραγουδιστής και οργανοπαίχτης, παίζει μπουζούκι. Μεγάλωσα μέσα στις νότες, στις πρόβες, στους μουσικούς, στους δίσκους και τις μελωδίες.

 Σε ποια ηλικία πήρες  πρώτη φορά μικρόφωνο;

Σε ηλικία 3,5 χρονών, στο γάμο του θείου μου! Έκανα κανονικό πρόγραμμα μαζί με τον πατέρα μου.

Ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ο άνθρωπος που σου άνοιξε την πόρτα για τους One. Ποιά είναι η σχέση σας τώρα;

Η σχέση μας πέρασε από πολλά στάδια αλλά τώρα είναι καλή! Τον Γιώργο τον εκτιμώ, τον θαυμάζω και τον αγαπώ, ανεξάρτητα με το τι έχει συμβεί στο παρελθόν.

Τι θυμάσαι από την εποχή τον One; Τα κορίτσια σας κυνηγούσαν, ήταν άλλες εποχές…

Όντως ήταν άλλες εποχές. Ο κόσμος, τα κορίτσια στα οποία αναφέρεστε, είχαν άλλη ενέργεια, ακολουθούσαν τους καλλιτέχνες παντού, υπήρχε «ζωή» στο τραγούδι και στη showbiz γενικότερα! Οι ΟΝΕ έκαναν μεγάλη επιτυχία. Θυμάμαι τα υπέροχα ποπ τραγούδια, τις καταπληκτικές συναυλίες, τη Eurovision του 2002 με το Gimme και άλλα πολλά αξέχαστα και μοναδικά.

Μετά τους Οne ήταν εύκολη η πορεία σου;

Τίποτε δεν ήταν εύκολο, ούτε επί εποχής ΟΝΕ, ούτε μετά για μένα! Πάντα κέρδιζα τα πάντα με πολλή δουλειά, τρέξιμο και πολλές φορές ξόδεμα ψυχής! Δεν μου χαρίστηκε τίποτε, πάντα έπρεπε να αγωνιστώ και πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες. Άλλο

Keywords
Τυχαία Θέματα