Β. Ανδρίτσου: Δεν κάνεις έκτρωση για ένα ρόλο

09:30 3/2/2012 - Πηγή: EnterTV

Απολαμβάνουμε το κωμικό της ταλέντο, μέσα από το σίριαλ « Βασιλιάδες» και η αλήθεια είναι ότι η Βασιλική Ανδρίτσου έχει κάθε λόγο να χαμογελά γιατί πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, είναι και πολύ ευτυχισμένη  στο γάμο της. Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει παιδί και το πώς θα το συνδυάσει με τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Βασιλική Ανδρίτσου είπε : « Αν μείνω έγκυος, θα αφήσω τη μια δουλειά ή και τις δύο στην αρχή και μετά βλέπουμε. Θα δούμε. Πιστεύω ότι όλα έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Αν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, θα γίνει η κατάλληλη

στιγμή ! Υπάρχουν και προτεραιότητες στη ζωή. Δεν θα αφήσουμε την εγκυμοσύνη και θα τρέχουμε για ρόλους. Οι υποχρεώσεις αυτές, έρχονται, φεύγουν και ξανά τα ίδια. Είναι δώρο Θεού για ένα ζευγάρι η εγκυμοσύνη.  Είναι κάτι που έρχεται και θεωρώ ματαιόδοξο και βλακώδες, αν κάποιος το έχει κάνει, να κάνει έκτρωση για να παίξει ένα ρόλο. Παύω να εκτιμάω όποια το έχει κάνει για την καριέρα, το θεωρώ πολύ ματαιόδοξο».
Η ηθοποιός αυτή την περίοδο πέρα από το σίριαλ « Βασιλιάδες» πρωταγωνιστεί στο « Ράους» των Ρέππα – Παπαθανασίου. Όσον αφορά τη μείωση στα κασέ των ηθοποιών η κωμικός είπε : « Όλοι έχουμε μειώσει το κασέ μας… και θα ήταν μεγάλη βλακεία μας να μην πέσουμε. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος αυτή τη στιγμή. Ή μένεις σπίτι σου και κοιτάς το ταβάνι ή ρίχνεις την τιμή σου και πας και δουλεύεις. Θα πέσουν κι άλλο… οι τιμές. Αυτό είναι βέβαιο.»
Πηγή : Λοιπόν

Keywords
Τυχαία Θέματα