5 tablets εκτός του Κindle Fire ετοιμάζει η Amazon!

H Amazon, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στην αγορά 5 ή και 6 νέα tablet PC, διαφορετικών διαστάσεων, μεταξύ αυτών και ένα μοντέλο με οθόνη 10 ιντσών, σύμφωνα με το Reuters, που αναφέρει ως πηγή την αλυσίδα καταστημάτων Staples.
Ο Demos Parneros, πρόεδρος της αλυσίδας στις ΗΠΑ,

ανέφερε στο Reuters πως η Amazon θα κατασκευάσει τα νέα μοντέλα, για να ενισχύσει τις πωλήσεις ψηφιακών προϊόντων, όπως τα MP3, τηλεοπτικά σόου, apps και παιχνίδια, αφού πλέον στη φυσική υπόστασή τους, οι πωλήσεις τους έχουν διαρκώς καθοδική τάση.

Η αναφορά αυτή έρχεται να ενισχύσει τις φήμες σχετικά με την επόμενη ταμπλέτα της Amazon. Μεταξύ όσων ακούγονται, υπάρχει η πρόβλεψη του AllThingsD, πως θα λανσαριστεί ένα λεπτότερο και ελαφρύτερο Kindle Fire 2, μάλλον το Σεπτέμβριο. Επίσης, άλλες φήμες αναφέρουν πως η εταιρεία σχεδιάζει δύο νέα Kindle Fire, ένα με οθόνη 7 ιντσών και ένα με οθόνη 10 ιντσών. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων βλέποντας την αγορά στα ψηφιακά συνεχώς να μειώνεται και αντιλαμβανόμενη την αύξηση της χρησιμότητας και της δημοτικότητας των tablets, εισέρχεται δυναμικά στην αγορά για να διεκδικήσει και αυτή με την σειρά της κομμάτι από την μερίδα του λέοντος.
Τέλος, φήμες υπάρχουν και για ένα Amazon Android smartphone(!). Πάντως σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί καθώς η Amazon θα παρουσιάσει τα οικονομικά στοιχεία της για το δεύτερο τρίμηνο του έτους και στην συνέχεια τα στελέχη θα προβούν σε ανακοινώσεις για τις κυκλοφορίες των νέων προϊόντων.

Keywords
Τυχαία Θέματα