Aλλάζουντα δεδομένα στα ασύρματα δίκτυα με 5G και Βluetooth 4.0!

Tο WiFi 802.11n είναι πολύ αργό για τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή που μισεί τα καλώδια και βλέπει πολύ βίντεο, η Broadcom κατασκεύασε το BCM4335 βασισμένο στο πρωτόκολλο 802.11ac.

Πρακτικά αυτό σημαίνει 5G WiFi με ταχύτητες που φτάνουν 3 φορές υψηλότερα από ό,τι έχουμε διαθέσιμο σήμερα. Μαζί με το BCM4335 εκτός από το Broadcom 802.11ac η εταιρεία

έχει προσθέσει Bluetooth 4.0 και FM ραδιόφωνο στο ίδιο chip που κατασκευάζεται στα 40nm και προσφέρει μέχρι και 6 φορές χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τις λύσεις που βασίζονται στο WiFi 802.11n.

Η Broadcom αναφέρει τρία βασικά πλεονεκτήματα για το νέο chip BCM4335

1. 5G WiFi system με Bluetooth 4.0 και FM ραδιόφωνο σε ένα chip

2. Το μοναδικό combo chip που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά προβλήματα interference σε συστήματα με 4G LTE

3. Platform agnostic design για να παίζει σε οποιοδήποτε smartphone και tablet

Στην πραγματικότητα η Broadcom διαφημίζει από τώρα ότι έχει έτοιμη λύση που όχι μόνο παίζει χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα αλλά μπορεί να κουμπώσει παντού ανεξαρτήτως επεξεργαστή και πλατφόρμας.
Αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά το νέο iPhone 5 μπορεί να έχει Broadcom 802.11ac για Gigabit WiFi παντού όπως και το νέο Android Samsung Galaxy S 4 να χρησιμοποιεί Exynos CPU αλλά το WiFi να έρχεται μέσω του BCM4335.

Σε ένα κόσμο που το HD video θεωρείται δεδομένο και οι εταιρείες προσφέρουν όλο και περισσότερες ευκαιρίες για φθηνότερο περιεχόμενο με υψηλότερη ποιότητα και πιστότητα, το Broadcom 802.11ac έρχεται να δώσει την λύση.

Ταινίες, βίντεο, μουσική, video games, web και εφαρμογές που απαιτούν bandwidth από τις αρχές του 2013 θα μπορούν να έχουν Gigabit WiFi στην τσέπη τους, στο σπίτι και στο γραφείο χωρίς καλώδια και νέες εγκαταστάσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα