Angelina Jolie: Λίαν συντόμως θα εγκαταλείψει τον κινηματογράφο

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood που δεν ασχολείται μόνο με τον κινηματογράφο αλλά και με τα δικαιώματα των αδύναμων ανθρώπων και κάθε παγκόσμιας αδικίας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή στο Βρετανικό Κανάλι 4, η 37χρονη Angelina αποκάλυψε ότι σκοπεύει κάποια στιγμή θα αποστασιοποιηθεί από τον κινηματογράφο για χάρη των παιδιών και του γενικότερου καλού!

«Νομίζω ότι πρέπει να αφήσω την ηθοποιία όταν τα παιδιά μου θα βρίσκονται στην εφηβεία, γιατί πως αλλιώς θα τα καταφέρω στο σπίτι;;» και συνέχισε,

«Απόλαυσα

το να είμαι ηθοποιός….είμαι τόσο ευγνώμων και είχα τέτοιες εμπειρίες ώστε να μπορώ να λέω ιστορίες ή να είμαι μέρος των ιστοριών που έχουν σημασία, έχω κάνει και αρκετά πράγματα με τα οποία διασκέδασα, αλλά…»

«Θα κάνω μερικές ακόμα ταινίες και είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτή την δουλειά, είναι ένα τυχερό επάγγελμα και το απόλαυσα. Αλλά εάν έφευγα αύριο θα ήμουν ευχαριστημένη να βρίσκομαι σπίτι με τα παιδιά. Θα ξυπνάω το πρωί ως μητέρα και θα κοιτάζω τις ειδήσεις όπως όλος ο κόσμος, θα βλέπω τι συμβαίνει και θα προσπαθώ να είμαι μέρος του κόσμου με ένα θετικό τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα