Avril Lavigne: Χώρισε, ερωτεύτηκε, αρραβωνιάστηκε!

Μπορεί το κρεβάτι της να είναι ακόμα ζεστό από την παρουσία του Brody Jenner, του μικρού αδελφού της Kim Kardashian, αλλά η τραγουδίστρια προχώρησε και προχώρησε μέχρι τέλους! Όχι μόνο βγαίνει με τον τραγουδιστή των Nickelback, Chad Kroeger, αλλά ο εκπρόσωπος τύπου της τραγουδίστριας, επιβεβαίωσε τον αρραβώνα τους, μετά από μόλις 6 μηνών σχέση!

Το ακόμα πιο κωμικοτραγικό είναι ότι ο αρραβώνας πραγματοποιήθηκε την ημέρα που είχε γενέθλια ο πρώην της, Brody Jenner. Παρά την διαφορά των δέκα χρόνων, το ζευγάρι βρήκε την αγάπη, όταν συνεργάστηκαν

τον περασμένο Φεβρουάριο για το νέο άλμπουμ της τραγουδίστριας. Το ζευγάρι από κοινού, ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός στο twitter και δέχθηκαν χιλιάδες ευχές από συγγενείς, φίλους και θαυμαστές. O Chad, σύμφωνα με φήμες, την ζήτησε σε γάμο, στις 8 Αυγούστου και της χάρισε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο 14 καρατίων. Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για την 28χρονη Avril. Αμέσως μετά τον πρώτο της γάμο, που κράτησε περίπου 3 χρόνια, η τραγουδίστρια τα έφτιαξε με τον μικρό αδελφό της Kim Kardashian, «χτύπησε» ακόμα και τατουάζ με το όνομά του, αλλά χώρισαν επεισοδιακά τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από 2 χρόνια σχέσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα