Golden Globes 2013: Οι καλοντυμένες και οι κακοντυμένες

Οι Χρυσές Σφαίρες έλαμψαν με την κομψότητα των περισσότερων κυριών αλλά και με την παντελή «απώλεια» γούστου, ενώ η θερμοκρασία ανέβηκε «αισθητά» με τις δημιουργίες ορισμένων σχεδιαστών, βοηθώντας τους παρευρισκόμενους να αντέξουν την αρκετά παγωμένη βραδιά!

Οι πρώτες που έφθασαν νωρίς ήταν η Jennifer Lawrence & Claire Danes που προτίμησαν Versace ενώ η Zooey Deschanel

έβαλε Oscar De La Renta: όλες προτίμησαν αποχρώσεις του κόκκινου. Η Claire Danes μάλιστα εμφανίστηκε μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση του μωρού της με καταπληκτική σιλουέτα, αποκαλύπτοντας: «Αυτό είναι Versace και έχουν «ντοκτορά» στο να σε παρουσιάζουν καλλίγραμμη και ωραία»!

Η Megan Fox εμφανίστηκε πιο όμορφη παρά ποτέ με ιβουάρ Dolce @ Gabbana ενώ η Amy Adams και η Hayden Panettiere προτίμησαν αντίστοιχα “Marchesa” & “Robert Cavalli” φορώντας τουαλέτα μίνι-μάξι!

Η Jennifer Lopez που ο επίσημος σχεδιαστής των περιοδειών της είναι ο Zuhair Murad, δεν παρέλειψε να της σχεδιάσει ένα σαμπανί δαντελωτό φόρεμα που φαινόταν σαν δεύτερο «δέρμα» πάνω της!

Όσο για την πληθωρική Sofia Vergara, φόρεσε μαύρη γοργονέ τουαλέτα που ευτυχώς αυτήν την φορά δεν είχαμε «αποκαλύψεις»!

Όσο για τις απογοητεύσεις της βραδιάς, πάντα σε επιλογή φορεμάτων, πρώτη και καλύτερη η Lucy Liu, η οποία φόρεσε τον «βοτανικό κήπο» και μία πλεξούδα και εμφανίστηκε στα βραβεία!

Η Jessica Chastain παρόλο που βραβεύτηκε για το “Zero Dark Thirty” δέχθηκε άσχημα σχόλια για το φόρεμα του “Calvin Klein” όχι τόσο για το χρώμα όσο για το χαλαρό σχέδιο στο στήθος.

Η Rosario Dawson επέλεξε ένα οινοπνευματί φόρεμα που το βολάν τις τόνιζε άσκημα την κοιλιά ενώ η κομψή πάντα Halle Berry επέλεξε μία τουαλέτα Versace με ψηλό σκίσιμο στο πόδι που όμως το ντεσέν του υφάσματος το έκανε πολύ δεύτερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα