Halle Berry: Ο Gabriel Aubry ξεκίνησε τον καυγά σύμφωνα με την αστυνομία

Το μοντέλο ξεκίνησε πρώτο τον καυγά την ημέρα των «Ευχαριστιών», προσπαθώντας να χτυπήσει τον Olivier Martinez στο πρόσωπο με γροθιά. Αυτό είναι το πόρισμα της αστυνομίας αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο Gabriel Aubry δεν πρόκειται να δεχθεί καμία ποινή.

Η αστυνομία ανέκρινε την Halle Berry, τον Olivier Martinez και τον Gabriel Aubry. Ο αστυνόμος  Timothy Chung σύμφωνα με την ανάκριση, κατέληξε στα εξής:

«Ο ύποπτος (Aubry) έφτασε στην οικία του θύματος (Martinez) για να επιστρέψει το παιδί. Ο ύποπτος και το θύμα ενεπλάκην

σε λεκτική διένεξη. Ο ύποπτος νευρίασε και προσπάθησε να χτυπήσει το θύμα στο κεφάλι. Απέτυχε και τον χτύπησε στον δεξί ώμο. Το θύμα τού έδωσε 3 γροθιές στο κεφάλι, κάνοντας τον να πέσει στο χώμα. Αμέσως μετά το θύμα, ειδοποίησε την αστυνομία. Το θύμα εβρισκόμενο σε άμυνα χτύπησε τον ύποπτο.»

Η αστυνομία απεφάνθη ότι ο καυγάς ήταν από κοινού και ότι ο Olivier Martinez, βρισκόμενος σε άμυνα, χτύπησε τον Gabriel Aubry. Μπορεί το μοντέλο να ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός τον έχει απειλήσει επανειλημμένως  λεκτικά «ότι θα τον σκοτώσει αν ξαναπλησιάσει», όμως ποτέ δεν ενημέρωσε την αστυνομία για αυτές τις απειλές.

Εν τω μεταξύ το μοντέλο ζήτησε το υλικό από την κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στον δρόμο του σπιτιού της Halle Berry, το οποίο θα αποδείξει ότι εκείνος δεν ήταν αυτός που ξεκίνησε τον καυγά.

Keywords
Τυχαία Θέματα