Imogen Thomas: Γυναίκα «δηλητήριο» με αγγελικό πρόσωπο

Με το υπέροχο, σχεδόν αγγελικό πρόσωπό της ξεγελάει τους άνδρες, όπως ξεγέλασε και τον γνωστό ποδοσφαιριστή της Manchester United Ryan Giggs, τον οποίο και «έκαψε». Ο λόγος για την… πληθωρικότατη Imogen Thomas!

Η Thomas με τα φοβερά προσόντα και την ματαιοδοξία της δεν μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό στην αφάνεια και όταν γνώρισε τον Giggs, άδραξε την ευκαιρία…

Πήγε

μαζί του για ένα βράδυ πριν από τον τελικό του Champions League και στη συνέχεια τα είπε όλα (αφού εξασφάλισε καλά λεφτά καριέρα στο μόντελινγκ και τη σόουμπιζ) στα βρετανικά tabloids, τα οποία «ψοφάνε» για κάτι τέτοιες ιστορίες.

Καλεσμένη σε εκπομπή, πριν από αρκετούς μήνες, δήλωσε: «Όταν σου προσφέρονται τόσες ευκαιρίες στο πιάτο, δεν τις παίρνεις;».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχα λογαριασμούς να πληρώσω, έχω δάνεια και υποχρεώσεις και πρέπει τώρα να βγάλω όσα περισσότερα μπορώ».

Μάλιστα, έκτοτε δεν σταματάει να μιλάει για το περιστατικό, καθώς «έχτισε» καριέρα πάνω σε αυτό το… στιγμιαίο λάθος του Ryan, ο οποίος είχε σοβαρά προβλήματα με τη γυναίκα και τα παιδιά του, τα οποία παραμένουν ακόμη άλυτα…

Keywords
Τυχαία Θέματα