Justin Bieber: Η φάρσα θα του «κοστίσει» ακριβά!

Ο νεαρός τραγουδιστής Justin Bieber μάλλον δε συνειδητοποίησε, ότι η φάρσα που έκανε θα του βγει «από την μύτη»!

Ο Justin δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου και προέτρεψε 19 εκατομμύρια θαυμαστές να τον καλέσουν σε αυτό το νούμερο. Όμως στο συγκεκριμένο νούμερο ο τελευταίος αριθμός έλειπε...!

Όλοι

προσπάθησαν να μαντέψουν το τελευταίο νούμερο κάνοντας τυχαίες κλήσεις. Όμως, αυτό είχε ως αποτέλεσμα δύο άνθρωποι από την περιοχή του Τέξας, να υποστούν την κλήση εκατοντάδων θαυμαστών!

Το μήνυμα του Justin γρήγορα ακυρώθηκε, αλλά οι δύο άνθρωποι ισχυρίζονται ότι αυτό που έκανε ο τραγουδιστής ήταν «ηλίθιο» και «άστοχο».

Ο δικηγόρος, που έχει αναλάβει από κοινού μία ηλικιωμένη γυναίκα ονόματι Dilcie και έναν άντρα ονόματι Kent, είπε ότι η υπομονή τους έχει «τελειώσει», αφού έχουν δεχθεί μέχρι τώρα τουλάχιστον 1000 κλήσεις και ζητούν αποζημίωση για τα προβλήματα που τους έχει δημιουργήσει η φάρσα.

Ο Justin είναι γνωστός για τις πλάκες, με τελευταία αυτή, τον Σεπτέμβριο του 2010, που την γλίτωσε χωρίς σύλληψη, όταν πίσω στα παρασκήνια της συναυλίας του, έριξε σε έναν αστυνομικό ένα μπαλόνι γεμάτο νερό.

Από ό, τι φαίνεται, τώρα δεν θα την βγάλει τόσο καθαρή!

Keywords
Τυχαία Θέματα