Lifelog και οι αναμνήσεις επιστρέφουν για πάντα

To Lifelog είναι ένα νέο ενδιαφέρον project στο Kickstarter, το οποίο εάν υλοποιηθεί υπόσχεται να επαναφέρει οποιαδήποτε στιγμή στο παρελθόν. Αυτό επιτυγχάνεται με την απόλυτη συνεργασία των εφαρμογών φωτογραφιών, βίντεο, επαφών, ημερολογίου, καταχωρήσεων, σημειώσεων, Facebook και Twitter, που ουσιαστικά μας επαναφέρουν στιγμές από προηγούμενες σκηνές της ζωής μας.

Η εφαρμογή αποτελεί ένα

σύγχρονο ημερολόγιο, το οποίο επιτρέπει στο χρήστη να ξαναζήσει παλαιότερες στιγμές της ζωής του που μπορεί να μην θυμάται με κάθε λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας ένα ικανοποιητικό εύρος εφαρμογών, στοιχείο που κάνει την εφαρμογή-πλατφόρμα άκρως ενδιαφέρουσα και μοναδική, ενώ διαφορετικά δε θα βρισκόταν στο Kickstarter. To Kickstarter, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ένα μοναδικό σε περιεχόμενο site, καθώς χρησιμοποιείται ως πλατφόρμα προώθησης νέων ιδεών, όπου οι επίδοξοι κατασκευαστές αναζητούν ένα ποσό σε συγκεκριμένο χρόνο για να υλοποιήσουν την ιδέα τους, την ίδια στιγμή που οι επενδυτές ως ανταμοιβή παίρνουν ένα αντίτυπο του δημιουργήματος τους.

Η ιδέα του project δεν είναι καθόλου κακή, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και αναμένουμε να τη δούμε και στην πράξη. Αν θέλετε να βοηθήσετε και εσείς στην πραγματοποίησή της επισκεφτείτε τη σελίδα στο Kickstarter όπου με $5 θα έχετε αποκλειστική πρόσβαση για ένα μήνα στην beta εφαρμογή του iOS.

Keywords
Τυχαία Θέματα