Maria Menounos: Με τρομάζει η προοπτική του γάμου!

Η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Maria Menounos σε συνέντευξή της στην Daily Mail προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους, για τους οποίους δεν έχει παντρευτεί ακόμη τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της Kevin Undergaro και ενώ είχε φτάσει πολύ κοντά στα… σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς τελικά να τα ανεβεί!

«Το timing δεν λειτούργησε καλά όταν το θέλαμε πραγματικά να πάμε ένα βήμα πιο πέρα τη σχέση μας. Και μετά, ήμασταν και οι δυο, πολύ απασχολημένοι. Ειλικρινά, σκέφτομαι καμιά φορά, "χρειάζεται

να παντρευτούμε;" δεν ξέρω», τόνισε αρχικά η πανέμορφη Maria, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Είναι μια ερώτηση, που περνά συνεχώς από το μυαλό μου. ''Πρέπει να παντρευτώ''; αναρωτιέμαι. Νομίζω πως δεν θα "λειτουργήσει" και με τρομάζει!"».

Συν τοις άλλοις, αποκαλύπτει πως η οικογένειά της δεν συμφωνούσε αρχικά με την επιλογή του Kevin για σύντροφό της, επειδή δεν ήταν Έλληνας, κάτι που τους πήρε πολύ καιρό να το ξεπεράσουν και να το διαχειριστούν.

Ωστόσο, δηλώνει ότι σήμερα, οι γονείς της «τον λατρεύουν», και την πιέζουν να ξεκινήσει μαζί του οικογένεια. Άλλωστε, όπως υποστηρίζει και ίδια, «θέλω πολύ να έχω παιδιά» και, όπως ισχυρίζεται, οι γονείς της της λένε και της ξαναλένε, πως «η ζωή δεν είναι τίποτα χωρίς παιδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα