Michael Jackson: Είχε ζητήσει να σκοτώσουν τον αδελφό του Randy!

Ο πρώην σωματοφύλακας του Michael Jackson, Matt Fiddes, αποκάλυψε ότι ο τραγικός τραγουδιστής όντας σε κατάσταση παράνοιας λόγω χρήσης ναρκωτικών είχε ζητήσει από αυτόν να δολοφονήσει τον αδελφό του…!

«Ο Michael βρισκόταν σε συνεχή πόλεμο με τα αδέλφια του. Τον πίεζαν να υπογράψει συμφωνητικό, ώστε να γίνει η επανένωση των “Jackson Five”. Το 2005, είχε γίνει τόσο παρανοϊκός που δεν άφηνε την οικογένειά του, να τον πλησιάσει. Κάποια στιγμή, ο αδελφός

του, Randy, προσπάθησε να μπει με την βία στο σπίτι του για να του μιλήσει. Ο Michael διέταξε να τον σκοτώσουν! Ήταν εκτός εαυτού από τα ναρκωτικά…!».

Στην συνέχεια, ο πρώην σωματοφύλακας αποκάλυψε ότι ο Βασιλιάς της Ποπ σιχαινόταν τόσο πολύ το χρώμα του, που παραλίγο να κάψει το μόριο του, με λευκαντικές κρέμες!

«Ο τραγουδιστής ήταν στεναχωρημένος προς το τέλος της ζωής του, εξαιτίας αυτού που είχε κάνει στο δέρμα του. Το πιο τρομαχτικό πράγμα που μου είπε, ήταν ότι είχε προσπαθήσει να ‘’λευκάνει’’ τα γεννητικά του όργανα. Φοβόταν για την υγεία του, πλέον. Μερικά σημεία του σώματος του, όπως τα πόδια και τα γεννητικά όργανα, παρέμειναν στο φυσικό τους χρώμα, καθώς οι λευκαντικές κρέμες δεν είχαν κάποια επίδραση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις ξεκαθάρισε μια και καλή τις ερωτικές προτιμήσεις του Michael:

«Ο Michael δεν ήταν ομοφυλόφιλος. Θα το λέω μέχρι να πεθάνω. Απόδειξη αυτού, ότι συναντήθηκε με την Pamela Anderson το 2008, μερικούς μήνες πριν πεθάνει. Ήθελε απεγνωσμένα να την ρίξει στο κρεβάτι του. Είχε τρελαθεί με τις πλαστικές της. Έλεγε ότι ήταν αγγελικά πλασμένη και είχε σταλθεί από τον παράδεισο!».

Και καταλήγοντας, ο Matt Fiddes είπε:

«Αυτό που με στεναχωρούσε στον “Jacko” ήταν η μοναξιά του!».

Keywords
Τυχαία Θέματα