My social Petwork, το facebook των φιλόζωων!

Σας ενδιαφέρουν τα κατοικίδια και θέλετε να συναναστραφείτε με άτομα που έχουν την ίδια αγάπη με εσάς; Τότε το My Social Petwork είναι η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, που θα πρέπει να τσεκάρετε!

Οι χρήστες-ιδιοκτήτες κατοικίδιου δημιουργούν έναν λογαριασμό για τους ίδιους και έναν… για το κατοικίδιό τους! Με την εγγραφή τους αποκτούν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν νέα, φωτογραφίες και βίντεο, ενώ τα πιο χαριτωμένα ζώα παρουσιάζονται στην αρχική σελίδα σε φωτογραφίες και ως βίντεο της ημέρας. Επίσης, μέσω της ιστοσελίδας

τα φιλοζωικά ιδρύματα ψάχνουν σπίτι για εγκαταλελειμμένα ζώα.

Η Καρτιόνα Γκόλντεν,ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας,δηλώνει :«Με εκατομμύρια ιδιοκτήτες ζώων να δημοσιεύουν κάθε εβδομάδα φωτογραφίες, βίντεο και ενημερώσεις σχετικές με τα κατοικίδια τους, το My Social Petwork αποτελεί την πρώτη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στην Μ. Βρετανία που δίνει την δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ζώων όλων των ειδών να μοιράζονται σε ένα συγκεκριμένο χώρο φωτογραφίες, βίντεο και ενημερώσεις των κατοικίδιων τους και να γίνονται διαδυκτιακοί φίλοι με άλλους ομοϊδεάτες ιδιοκτήτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα