Nicola McLean: «Δεν αγαπάω τίποτα πάνω μου, μόνο τις προσθετικές μου!»

Έχτισε την καριέρα της κάνοντας σέξι φωτογραφίσεις σε αντρικά περιοδικά. Διαθέτει ένα σώμα που πολλές γυναίκες θα ζήλευαν αλλά εκείνη δηλώνει ότι δεν υπάρχει σημείο στο σώμα της που να αγαπάει!

Ποζάροντας για το περιοδικό “Now” τελείως γυμνή και χωρίς τη «συνεισφορά» του photoshop, κάτω από δική της απαίτηση, η Βρετανίδα εξηγεί ότι δεν μπορεί να αντικρίζει τον εαυτό της στον καθρέφτη!

«Δεν μου αρέσει τίποτα πάνω

μου. Μισώ τα μάτια μου-είναι μικρά και έχω στραβισμό. Είμαι άσχημη χωρίς μακιγιάζ για αυτό είμαι πάντα βαμμένη. Όσο για το σώμα μου, αυτό και αν είναι χάλια. Στο σχολείο με κορόιδευαν επειδή ήμουν άσχημη και αυτό μου έμεινε. Άλλαξα τα πάντα πάνω μου, τα δόντια μου, το στήθος μου, τα μαλλιά μου. Ακόμα όμως δεν αγαπάω τίποτα πάνω μου, μόνο τις προσθετικές μου!»

Το μοντέλο που έγινε γνωστό και από την συμμετοχή του σε διάφορα ριάλιτι, έχει υποβληθεί σε δύο επεμβάσεις αύξησης στήθους, κάνει μπότοξ, έχει κάνει προσθετική μαλλιών, έχει φουσκώσει τα χείλη της και έχει βάλει εμφυτεύματα δοντιών καθώς τα φυσικά της είχαν υποστεί ζημιά από τη διαρκή μάχη με την ανορεξία και τη βουλιμία!

Keywords
Τυχαία Θέματα