Rihanna: Ιδανικός άντρας ο Chris Brown!

Η τραγουδίστρια έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια και ποικίλες αντιδράσεις, επειδή δήλωσε ότι ακόμα της «λείπει» ο τραγουδιστής Chris Brown, ο άντρας ο οποίος την οδήγησε στο νοσοκομείο πριν από τρία χρόνια. Η σχέση τους τερματίστηκε άδοξα, όταν ο τραγουδιστής την γρονθοκόπησε την βραδιά των βραβείων Grammy το 2009.

Όμως όπως είπε στην συνέντευξη που παραχώρησε χθες, στην Oprah Winfrey, ο τραγουδιστής «έκανε ένα

λάθος» και «χρειαζόταν βοήθεια», ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι της λείπει! Όπως είπε για την σχέση της με τον Chris Brown: «Θυμάμαι αρκετά πράγματα. Αρκετές καλές αναμνήσεις. Από πολύ μικρά πράγματα, μουσική, τραγούδια, ταξίδια, περίπατους, μου λείπει αρκετές φορές! «Έχασα τον φίλο μου. Ό,τι ήξερα, άλλαξε, άλλαξε σε μία νύχτα», είπε δακρυσμένη για το ατυχές περιστατικό.
«Όλοι έλεγαν ότι είναι ένα τέρας, χωρίς να εμβαθύνουν. Ποιος θα υποστήριζε ότι απλά ήθελε βοήθεια;». Όσο για το πως βλέπει τον ιδανικό και αν τον έχει βρει ακόμα, η τραγουδίστρια είπε ότι νόμιζε οτι τον είχε βρει αλλά είναι ακόμα μόνη της: «Θέλω έναν άντρα να με αγαπά, να με τιμά, αλλά πρέπει να ξέρει τι αξίζω για να με σεβαστεί. Θέλω αστείες στιγμές, αληθινά αστείες στιγμές. Θέλω γέλια πάνω από όλα. Έχω τα υπόλοιπα, το μόνο που θέλω είναι έναν συνένοχο στο έγκλημα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα