Site εφαρμογή για μελλόνυμφους...

Μια νέα εφαρμογή επιτρέπει στους μελλόνυμφους να δημιουργήσουν ένα site αποκλειστικά για τον γάμο τους, επιτρέποντας στους καλεσμένους να γνωριστούν μεταξύ τους πριν το γάμο, γεγονός που θυμίζει κοινωνικό δίκτυο, αλλά μεταξύ των καλεσμένων. Το site Weduary, για το οποίο μιλάμε, είναι ουσιαστικά μια εφαρμογή που επιτρέπει στα ζευγάρια να δημιουργήσουν ένα site

για το γάμο τους με απλό και εύκολο τρόπο.

Μάλιστα το site προσφέρει και άλλα προνόμια όπως ότι το ζευγάρι μπορεί να στείλει προσκλήσεις στο Facebook και να δεχθεί απαντήσεις για το αν θα είναι διαθέσιμοι οι καλεσμένοι την ημέρα του γάμου, να διοργανώσει events κ.ά. Σκοπός της παράξενης αυτής εφαρμογής είναι οι καλεσμένοι του ζευγαριού, που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα έρχονται πιο κοντά, προκειμένου να γνωριστούν πριν το γάμο, ενώ με την ειδική λειτουργία Flirt το site συνδέει τους single καλεσμένους, έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες να δημιουργηθεί ένα νέο ειδύλλιο, και γιατί όχι και γάμος, που θα βοηθήσει και το site να προμοτάρει την δράση του.
Πέρα από τη δυνατότητα να γνωριστούν οι καλεσμένοι μεταξύ τους, το site δίνει λεπτομέρειες για την ημερομηνία και τον τόπο που θα διεξαχθεί ο γάμος και η δεξίωση. Ακόμη κάθε καλεσμένος μπορεί να φτιάξει το δικό του προφίλ με τη βοήθεια του Facebook ή όχι, ενώ το site
βοηθά επίσης τους καλεσμένους να κλείσουν τα εισιτήρια τους και να προγραμματίσουν το ταξίδι τους, αλλά και τα δώρα που θα αγοράσουν, σύμφωνα με τις επιθυμίες των νεόνυμφων.
Το site αναμένεται να κυκλοφορήσει και σαν εφαρμογή για το iPhone, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τα ζευγάρια κι ανοίγοντας νέες προοπτικές γνωριμίας μεταξύ των καλεσμένων, που θα προσέρχονται στους γάμους από εδώ και πέρα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή πάνω από το 70% των ζευγαριών δημιουργεί ένα αποκλειστικό site για το γάμο του σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από τα site TheKnot.com και WeddingChannel.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα