Survivor 2024 – Μάριος Πρίαμος: Το σχόλιο για Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Το «Survivor» ξεκίνησε και παλιότεροι παίκτες έχουν σχολιάσει τα όσα συμβαίνουν φέτος, στον Άγιο Δομίνικο. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ένας από τους παίκτες που είχαν απασχολήσει αρκετά στο παρελθόν. Το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter με αφορμή μια συνομιλία της Κατερίνας Δαλάκα με την Μαρία Αντωνά, όταν σχεδίαζαν τα ματσαρίσματά τους και εκεί η γνωστή αθλήτρια είπε: «Όποια και να πάρεις, την έχεις». «Όποια και να πάρεις, την κερδίζεις; Στους

τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Κακό να το λες πρώτον. Πέρυσι τι έλεγες; Τι έλεγες… αλλά που να πεις με τα αγωνιστικά τέρατα. Canceled» έγραψε ο πρώην φιναλίστ του Survivor.

Σχετικά με το tweet μίλησε στο «Super Κατερίνα» και εξήγησε ότι: «Η Ασημίνα είπε ότι θα πάρουν με τη Δαλάκα και τους δύο αγώνες ασυλίας. Δεν είναι ωραίο να ακούγονται τέτοια πράγματα. Είναι καλό να κρατάμε μικρό καλάθι, υπάρχει έπαρση». Τέλος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είπε: «Οι άνθρωποι που έχουμε περάσει από το παιχνίδι οφείλουμε να γνωρίζουμε πέντε πράγματα παραπάνω από τους καινούργιους και να δίνουμε ένα όμορφο στίγμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024 – Μάριος Πρίαμος, Δαλάκα, Χατζηανδρέου,Survivor 2024 – marios priamos, dalaka, chatziandreou