Survivor spoiler 15/1 – 2η ασυλία: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα

Survivor spoiler 15/1 – 2η ασυλία: Το Survivor επέστρεψε εδώ και λίγες ημέρες στην τηλεοπτική καθημερινότητα των τηλεθεατών, με το ριάλιτι του ΣΚΑΪ να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον για ακόμα έναν κύκλο. Η ομάδα των Μαχητών επανήλθε δυναμικά στο χθεσινό επεισόδιο παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση.

Survivor: Πρωτιά στην τηλεθέαση

Το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον το comeback των Μαχητών διατηρώντας το

Survivor στη ζώνη μετάδοσής του στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και στα δύο κοινά με μέσο όρο 20.9% στο γενικό σύνολο του κοινού και 20.2% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Survivor spoiler 15/1 – 2η ασυλία: Ποιος θα κερδίσει;

Ο Παύλος Παπαδόπουλος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και μένει να δούμε σήμερα ποια θα είναι η δεύτερη υποψηφιότητα. Σύμφωνα με τις διαρροές, τη νίκη θα πάρουν γι’ άλλη μια φορά οι Μαχητές, γεγονός που θα φέρει τους Διάσημους γι’ άλλη μια φορά στο συμβούλιο του νησιού στη δυσάρεστη θέση να βγάλουν ξανά άνδρα υποψήφιο. Βέβαια, πριν την ψηφοφορία, θα ακουστούν πολλά παράπονα στο συμβούλιο και θα έχουν ως αποδέκτρια την Ασημίνα Χατζηανδρέου καθώς κάποιες συμπεριφορές της φαίνεται πως έχουν ενοχλήσει πολύ τους Μπλε. Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.

Survivor spoiler 15/1 – 2η ασυλία: Δείτε το τρέιλερ
Keywords
Τυχαία Θέματα