Wi-fi από πλάκες πεζοδρομίου

Στους χρήστες του διαδικτύου αρέσει να χρησιμοποιούν ασύρματες συσκευές, όπως και internet. Έτσι προτιμούν να μην χρησιμοποιούν καλώδια, έχοντας πρόσβαση από wi-fi spots. Τι γίνεται όμως όταν δεν μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση εκτός σπιτιού, ή κάποιου καταστήματος που δεν διαθέτει ασύρματη σύνδεση; Σε λίγο καιρό πρόκειται να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, καθώς οι χρήστες που διαθέτουν ασύρματες συσκευές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω wi-fi από το πεζοδρόμιο.

Έτσι

λοιπόν μία ισπανική εταιρεία σκοπεύει να ενσωματώσει wi-fi hotspots σε πλάκες πεζοδρομίου, προκειμένου παντού να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Ένα σίγουρα μεγαλόπνοο σχέδιο, το οποίο αν πραγματοποιηθεί και λειτουργήσει πρακτικά, θα μπορούσε να μας λύσει τα χέρια και να βάλει τέλος στα όποια προβλήματα σύνδεσης προκύπτουν μέχρι σήμερα.

Όσον αφορά στην κατασκευή, οι πλάκες θα έχουν βάρος 24 κιλών, θα τοποθετούνται σε απόσταση 20 μέτρων μεταξύ τους και θα λειτουργούν σε θερμοκρασίες από 10 μέχρι 45 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, θα μπορούν να εξασφαλίζουν απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο και θα χρηματοδοτούνται μέσω διαφημίσεων, που θα εμφανίζονται στη συσκευή του χρήστη, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους δεν έχουν σύνδεση internet στο σπίτι, να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Keywords
Τυχαία Θέματα