Α. Σαμαράς: «Eξαλείφουμε το δημοσιονομικό έλλειμμα και το έλλειμμα αξιοπιστίας»

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα φέρει εις πέρας τις δεσμεύσεις της επανέλαβε ο πρωθυπουργός, κος Αντώνης Σαμαράς κατά την κοινή συνέντευξη τύπου με την καγκελάριο, κα Άνγκελα Μέρκελ. «Η Ελλάδα θα μείνει συνεπής στις δεσμεύσεις της και θα

εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Αυτό ήδη συμβαίνει. Έχω τη βεβαιότητα ότι η έκθεση της τρόικας θα δείξει ότι το έργο της κυβέρνησης θα φέρει σύντομα αποτελέσματα», σχολίασε.

«Οι πράξεις έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα λόγια και υπάρχουν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα που αυξάνουν την εμπιστοσύνη. Το σχέδιό μας θα αποδώσει σύντομα. Θα φέρουμε αποτελέσματα», τόνισε ο πρωθυπουργός.
«Αυτή τη στιγμή εξαλείφουμε ταυτόχρονα το δημοσιονομικό έλλειμμα και το έλλειμμα αξιοπιστίας. Η ανάκαμψη της οικονομίας είναι κρίσιμης σημασίας για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», τόνισε σχολιάζοντας: «Είμαστε υπερήφανος λαός και δεν μας αρέσει να εξαρτόμαστε από δανεικά».
«Η Ελλάδα έχει φυσικούς πόρους, δημόσια περιουσία, μορφωμένους ανθρώπους. Αυτό που χρειάζεται είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Σήμερα κάναμε μόνο την αρχή μιας νέας σχέσης ανάμεσα στις δύο χώρες. Δεν περιμένει κανείς να λυθούν όλα τα προβλήματα από το πρώτο βήμα», πρόσθεσε στις δηλώσεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα