Αυτόματη μετάφραση μηνυμάτων στο Gmail

Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε δεχθεί e-mail σε μια ξένη γλώσσα και δεν μπορέσαμε να το κατανοήσουμε, το πρόβλημα με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που είναι σε άλλη γλώσσα από την μητρική μας, φαίνεται να βρίσκει λύση με την νέα υπηρεσία της Google.

Από σήμερα λοιπόν είναι διαθέσιμη αυτή η νέα υπηρεσία, που θα κάνει ακόμη ευκολότερη

τη ζωή των χρηστών του Gmail. Έτσι, μέσω του Automatic Message Translation, τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα μεταφράζονται αυτόματα στην προεπιλεγμένη γλώσσα του χρήστη. Αυτό σημαίνει, πως θα μπορεί να μας γλιτώσει αρκετό χρόνο στην δουλειά με τα δεκάδες e-mail, που λαμβάνουμε καθημερινά.

Το σύστημα αυτό είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες πλέον. Το θέμα σαν ιδέα είναι πρωτοποριακό, αλλά δεν πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια εφαρμογή αυτόματης μετάφρασης των e-mail που δεν είναι γραμμένα στη μητρική γλώσσα του χρήστη. Το Automatic Message Translation λειτουργεί, όπως το Google Chrome, όπου ένα μήνυμα θα εμφανίζεται και θα ζητά την άδεια του χρήστη, προκειμένου να προχωρήσει στη μετάφραση των e-mail, που δεν είναι στην μητρική ή την προεπιλεγμένη, αν προτιμάτε γλώσσα του χρήστη.

Keywords
Αναζητήσεις
αυτοματη μεταφραση μηνυματων στο ok.r, αυτοματη μεταφραση μηνηματων
Τυχαία Θέματα