Αυξάνονται οι νεκροί στη Γάζα, ακόμη 3 παιδάκια σκοτώθηκαν

Ένα τρίχρονο αγοράκι και η μόλις ενός έτους αδελφή του σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές και 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με της υπηρεσίες Υγείας της Γάζας.

Ακόμη, ένα παιδάκι μόλις 18 μηνών σκοτώθηκε και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, ηλικίας 4 και 5 ετών, τραυματίστηκαν βαριά σε νέα ισραηλινή επιδρομή σήμερα (Κυριακή) το πρωί στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με τον  Ασράφ αλ-Κούντρα, εκπρόσωπο των υπηρεσιών Υγείας της Χαμάς. 

Στη διάρκεια της νύχτας το Ισραήλ βομβάρδισε από αέρος και θαλάσσης

δεκάδες στόχους στη Γάζα, μεταξύ των οποίων τα γραφεία υπηρεσιών ασφαλείας της Χαμάς στην πόλη της Γάζας.

Αεροπορικοί βομβαρδισμοί έπληξαν καιτα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου al-Quds στο κέντρο της πόλης της Γάζας νωρίς σήμερα (Κυριακή) το πρωί τραυματίζοντας τουλάχιστον έξι δημοσιογράφους, σύμφωνα με παλαιστινιακές ιατρικές πηγές

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λίγο αργότερα δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε άλλες αεροπορικές επιδρομές στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Εν τω μεταξύ δεκαέξι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν το Σάββατο, αυξάνοντας σε 51 τον αριθμό των Παλαιστινίων που έχουν χάσει τη ζωή τους από την έναρξη της ισραηλινής επιχείρησης κατά του παλαιστινιακού αυτού εδάφους την Τετάρτη.

Το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό, που έχει λάβει θέση ανοικτά της Λωρίδας της Γάζας, σφυροκόπησε την πόλη της Γάζας τη νύχτα, σύμφωνα με δημοσιογράφους που βρίσκονται στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα