Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς

Μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδας ότι θα πρέπει να έχουν φροντίσει να προμηθευτούν εισιτήριο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια. Επίσης τους εφιστά την προσοχή, ώστε να μην δημιουργήσουν προβλήματα, που μπορεί να βλάψουν την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Εν όψει του εκτός

έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βέροια για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League παρακαλούνται οι φίλοι του Δικέφαλου που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο να έχουν φροντίσει να διαθέτουν το απαραίτητο εισιτήριο για την αναμέτρηση.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους όσοι θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, ωστόσο όλοι θα πρέπει να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο τρόπο όπως έχουν πράξει πολλές φορές στο παρελθόν γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να αποφευχθεί το παραμικρό επεισόδιο εντός ή εκτός του γηπέδου.

Η παραμικρή αντιαθλητική συμπεριφορά, ιδιαίτερα η χρήση ή/και ρίψη πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων ή άλλων αντικειμένων, η παραμικρή χρήση λέιζερ, η ανάρτηση οποιουδήποτε πανό με περιεχόμενο πολιτικό, υβριστικό, ρατσιστικό και οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά ενδέχεται να ζημιώσει τον ΠΑΟΚ, στον οποίο η υψηλότερη τιμωρία που είχε επιβληθεί τη σεζόν 2012-13 αφορούσε την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια».

πηγη sport-fm

Keywords
Τυχαία Θέματα