Ανανεώνεται η σύμβαση ιατρικού &νοσηλευτικού προσωπικού στο κέντρο υγείας Περιστερίου

Ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, απέσπασε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας τη ρητή διαβεβαίωση ότι θα ανανεωθεί η διετής σύμβαση εργασίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας της πόλης.

Εδώ και ένα δίμηνο, ο δήμαρχος ασκεί συνεχείς πιέσεις προς τους αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες για να μη μείνει ούτε μία ημέρα χωρίς εργαζόμενους η μονάδα υγείας του Περιστερίου, καθώς καλύπτονται ικανοποιητικά οι αυξημένες ανάγκες δημόσιας υγειονομικής φροντίδας του πληθυσμού ολόκληρης της Δυτικής Αθήνας.

Τη

Δευτέρα 8 Απριλίου, ο κ. Παχατουρίδης μετέβη στο Υπουργείο Υγείας και συναντήθηκε με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Πελοπίδα Καλλίρη, όπου ζήτησε την άμεση επίλυση του προβλήματος σχετικά με το προσωπικό του Κέντρου Υγείας.

Ο Γενικός Γραμματέας Υγείας ενημέρωσε επίσημα τον κ. Παχατουρίδη ότι εντός της εβδομάδας ολοκληρώνεται η διαδικασία ανανέωσης των συμβάσεων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και δεν πρόκειται να παραμείνει ούτε μια μέρα κλειστό.

Σε δήλωσή του, ο κ. Παχατουρίδης εξέφρασε την ικανόποιησή του, σημειώνοντας ότι: «Δόθηκε μια ακόμη «μάχη» για την πόλη, είχαμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, τον Απρίλιο του 2011 καταφέραμε να τεθεί σε λειτουργία, σήμερα να συνεχίσει απρόσκοπα να εξυπηρετεί τους Περιστεριώτες και όχι μόνο. Δεν υπάρχουν λόγια, υπάρχουν πράξεις».

Υπενθυμίζεται ότι στην 12ωρη καθημερινή λειτουργία του (8πμ - 8μμ), λειτουργούν τακτικά εξωτερικά ιατρεία (Παθολογικό, Παιδιατρικό, Καρδιολογικό, Πνευμονολογικό, Χειρουργικό, Ψυχιατρικό), Τμήμα Υπερήχων, καθώς και ιατρείο επειγόντων περιστατικών υποστηριζόμενο από Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα