Ανθεκτικό πληκτρολόγιο που πλένεται με νερό από τη Logitech!

Ένα ιδιαίτερα χρηστικό πληκτρολόγιο παρουσίασε η Logitech, το οποίο είναι εύκολο στο καθάρισμα, καθώς μπορεί να πλυθεί είτε με ένα απλό ξεσκόνισμα, είτε κάτω… από το νεροχύτη της κουζίνας με νερό! Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πίσω όψη του υπάρχουν ειδικές οπές αποστράγγισης για εύκολο στέγνωμα και τα πλήκτρα έχουν αποτυπωμένους τους χαρακτήρες με laser και ειδική επίστρωση από βερνίκι UV, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα ξεβάψουν στο πλύσιμο.

Παράλληλα,

το «έξυπνο» πληκτρολόγιο προσφέρει άνεση στην πληκτρολόγηση, με πλήρη διάταξη πλήκτρων κανονικού μεγέθους. Διαθέτει αριθμητικό πληκτρολόγιο, πλήρη σειρά πλήκτρων Function και είναι συμβατό με λειτουργικά Windows XP, Vista και 7.

Τα 12 F πλήκτρα αντιστοιχούν και σε διαδεδομένες λειτουργίες, κάτι που σημαίνει ότι με ένα πάτημα μπορούμε να δούμε το e-mail μας, να σερφάρουμε στο Internet ή να ρυθμίσουμε την ένταση του ήχου.

«Όλοι έχουμε βιώσει την ίδια στιγμή αμηχανίας που συνήθως διαδέχεται ο πανικός: όταν μια κούπα καφές, ή ένα ποτήρι με νερό χύνονται πάνω στο πληκτρολόγιο μας» ανέφερε η Sophie Le Guen, senior director της Logitech για ποντίκια και πληκτρολόγια τονίζοντας ότι το νέο πληκτρολόγιο της εταιρείας είναι η λύση στο πρόβλημά μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα