Αποχωρεί νικητής και «ηττημένος» ο Ζαρντίμ…

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε τελικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω της ιστοσελίδας της και αύριο στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Οι συζητήσεις της διοίκησης με τον Ίβηρα τεχνικό για τη λύση του συμβολαίου του ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα, για να ακολουθήσει η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ.

Ο

Ζαρντίμ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ύστερα από επτά μήνες, αφήνοντας τους «ερυθρόλευκους» πρώτους με μεγάλη διαφορά και αήττητους στο πρωτάθλημα, με καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ και τη συνέχεια την ευρωπαϊκή πορεία του στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λεονάρντο Ζαρντίμ και τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά του στον Σύλλογο. Στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης.»

Μεγάλο μερίδιο στην εξέλιξη αυτή έχουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού που δεν μπορούσαν να συγχωρέσουν το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός με αυτό το σπουδαίο δυναμικό και παίκτες που δεν υπάρχουν σε άλλη ομάδα στην Ελλάδα, να παίζει άσχημο ποδόσφαιρο!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Πορτογάλο είχε ξεκινήσει επισήμως από χθες το βράδυ, ουσιαστικά όμως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η εμφάνιση εναντίον της Καβάλας την περασμένη Τετάρτη.

Όμορφος και "ηττημένος", λοιπόν εκείνος που ήρθε σχεδόν σαν Μεσσίας στον Ολυμπιακό...

Keywords
Τυχαία Θέματα