Απογοήτευση για τον αποκλεισμό

Άδοξο τέλος είχε η πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν το σκορ του πρώτου αγώνα στο Χάρκοβο (1-0), γνωρίζοντας την ήττα στο Γ. Καραϊσκάκης από τη Μέταλιστ με 2-1.

Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν με τον Μαρκάνο (15'), πέταξαν στα «σκουπίδια» κλασσικές ευκαιρίες, ενώ είχαν και δύο δοκάρια, με αποτέλεσμα να τους στοιχίσει τελικά την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Και αυτό γιατί το τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, αποδείχθηκε καταστροφικό για τους «ερυθρόλευκους».

Η ολιγωρία στην άμυνα σε συνδυασμό με τα τραγικά λάθη του Μέγιερι , χάρισε στους Ουκρανούς το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ένα πεντάλεπτο που σκόρπισε απογοήτευση στους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς Βιγιάγκρα (80') και Ντέβιτς (86') σκόραραν για τη Μέταλιστ, γράφοντας το τελικό 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Οι Ουκρανοί στα τελευταία λεπτά του αγώνα έκαναν ό, τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Ντέβιτς στο 77’ νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Μέγιερι.

Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός «έχασε» και τον μαέστρο στο παιχνίδι του Ιμπαγάσα, όπως και το «τρεχαντήρι» στο σημείο του κέντρου Μανιάτη, οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο. Εξέλιξη που επηρέασε σημαντικά την έκβαση του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα