ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Εκλεισε" τρεις παικταράδες ο Τίγρης!

Νέα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του sportdog! Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει από τώρα για του χρόνου με τρεις παίκτες (ο ένας είναι μεταγραφή Μελισσανίδη) που θα την ανεβάσουν στη ...Σούπερ Λίγκα!

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται ήδη για τη ...Football League. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει εντολή να σχεδιαστεί από ΤΩΡΑ η ομάδα

που θα παίξει στη δεύτερη κατηγορία και θα έχει τους παίκτες για να πανηγυρίσει την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Όπως αποκαλύπτει για μια ακόμα φορά η έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει ήδη με τρεις ποδοσφαιριστές για την επόμενη χρονιά! Εκτός, δηλαδή, από τον Μάνταλο (Ξάνθη) και τον Φαγέ (Καλλιθέα), η Ένωση θα έχει "κλείσει" ακόμα τρεις παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα.

Μάλιστα, ο ένας παίκτης -που είναι και το πιο "δυνατό" όνομα- είναι από τα ...γούστα του Τίγρη, ο οποίος εννοείται πως έχει προσωπική άποψη για τις μεταγραφές της Ένωσης.

Πάντως, για την ώρα τουλάχιστον, δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα. Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι δύο από τους τρεις μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, ενώ δεν πρόκειται για τις περιπτώσεις των Κουρμπέλη και Γούτα, που ήδη έχουν γραφτεί στον Τύπο.

Την ίδια ώρα, ο sportdog μαθαίνει ότι οργανώνεται με πυρετώδεις ρυθμούς το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ για παίκτες στο εξωτερικό. Είναι πιθανό, άλλωστε, το καλοκαίρι η Ένωση να "χτυπήσει" και ποδοσφαιριστή εκτός Ευρώπης!

sportdog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα