Α.Σαμαράς: «Πρώτα οι μεταρρυθμίσεις, μετά η διαπραγμάτευση»

Στους στόχους της κυβέρνησης να επανακάμψει η χώρα άμεσα και να πρωχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις, ώστε να γίνει η διαπραγμάτευση του χρέους αναφέρθηκε από το βήμα της βουλής ο πρόεδρος ο πρωθυπουργός, κος Αντώνης Σαμαράς. «Στις 17 Ιουνίου ο λαός μας έδωσε την εντολή να παραμείνουμε στην ευρωζώνη και να αλλάξουμε τις πολιτικές ύφεσης»,

είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τονίζοντας ότι η κυβέρνηση των τριών κομμάτων έχει ευρωπαϊκή προοπτική και τα κόμματα κοινούς στόχους.

Με αφορμή την επέτειο των 38 χρόνων από την αποκατάσταση της δημοκρατίας, ο κος Σαμαράς τόνισε ότι ο ελληνικός λαός αποφάσισε με δημοκρατικό τρόπο να πάρει τη μοίρα του στα χέρια του, ώστε «να αφήσουμε πίσω τον λαϊκισμό, την ασυδοσία των συντεχνιών και την κατασπάληση του δημοσίου χρήματος».
Ο κος Σαμαράς επεσήμανε ότι στόχοι του είναι «να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη της χώρας, να βγούμε από την κρίση, να ‘φρενάρουμε’ την ύφεση, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και να αυξήσουμε την ισχύ της χώρας. Μια ολόκληρη περίοδος δισταγμών και αγκυλώσεων πέρασε. Επιδιώκουμε να ληφθούν άμεσα μέτρα χωρίς καθυστερήσεις και θα κάνουμε και παραπάνω απ ότι έχουμε δεσμευτεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα