Γιάννης Παπαμιχαήλ: Μαλλιά-κουβάρια με την πρώην του!

Ό,τι ξεκινά με αγάπη τελειώνει με πόνο… Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μέσω facebook επιτίθεται στην πρώην του Βασιλική Μπισαράκη με διόλου κολακευτικά σχόλια! Η ηθοποιός και ο γιος της Άλίκης Βουγιουκλάκη ήταν μαζί για περίπου 1,5 χρόνο. Όλοι έλεγαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο. Όμως σύμφωνα με φήμες η σχέση τους δεν περπάτησε, όταν προβλήματα δημιουργήθηκαν με τους γονείς της κοπέλας.

Άλλες πάλι φήμες ήθελαν τον Γιάννη να προσπαθεί να βρει χρήματα για επενδυτικά σχέδια, ενώ άλλοι κακόβουλοι πίστευαν ότι

η κοπέλα τον χρησιμοποιούσε για να γίνει «ντόρος» γύρω από το όνομά της. Με αυτά και με κείνα η σχέση τους χάλασε με επεισοδιακό τρόπο. Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς ο Γιάννης θέλει να πει την τελευταία λέξη μέσω αγωγής.
Mέσω facebook ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ανακοίνωσε για τους λόγους, για τους οποίους σκοπεύει να κάνει αγωγή στην ηθοποιό: «Πολύ σύντομα θα καταθέσω αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της Βασιλικής Μπισαράκη του Αντωνίου για τα ακόλουθα αδικήματα: προσβολή και μείωση προσωπικότητας της Αλίκης Βουγιουκλάκη... (προσβολή νεκρού). Η κυρία Μπισαράκη... έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις που δηλώνει ότι “στο δρόμο με φωνάζουν Αλίκη”. Αρκεί να γράψετε στο google “στο δρόμο με φωνάζουν Αλίκη” και θα εμφανιστεί το όνομα Βασιλική Μπισαράκη! Τέλος, αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα για προσβολή και κατάφορη μείωση της προσωπικότητάς μου. Δεν δέχομαι να γράφεται στα ΜΜΕ η πρώην του Παπαμιχαήλ στην παράσταση τάδε. Όνομα δεν έχει το εν λόγω άτομο; Φυσικά έχω και άλλα στοιχεία, που θα τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές. Καλό μεσημέρι...».
Πηγή: gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα