Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Την Μ. Πέμπτη «μάχη»

Αναχώρησε για το Μπέρμιγχαμ η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίζουν την Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του UEFA Europa Conference League. Μετά την πανηγυρική πρόκριση μέσα στην Τουρκία απέναντι στην Φενερμπαχτσέ στη διαδικασία των πέναλτι, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα επιχειρήσει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι

στους Άγγλους προκειμένου να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες για μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης όπου φέτος θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην OPAP Arena. Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένο για τη Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου, στο Villa Park. Η σέντρα του ημιτελικού θα γίνει στις 22:00 και ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 2.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, πήρε στην αποστολή για την Αγγλία τους εξής ποδοσφαιριστές: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος, Πρεκατές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, Πέμπτη,aston vila – olybiakos, pebti