Μπερλουσκόνι γάμοι: Ποια είναι η Μάρτα Φασίνα, τελευταία «σύζυγός» του

Φόρεσε νυφικό, γιόρτασαν μαζί τον «γάμο» αλλά η τελετή δεν είχε καμία νομική ισχύ. Πάντως, στάθηκε δίπλα του στις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Η Μάρτα Φασίνα ήταν η τελευταία από μια μακρά σειρά συντρόφων του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας στο Μιλάνο. Η ξανθή πρασινομάτα Μάρτα, η σιωπηλή «λευκή νεράιδα» όπως την αποκαλούν τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι ίσως η πλέον διακριτική σύζυγος του Μπερλουσκόνι,

υπό την έγκριση, συγκατάθεση και στήριξη του Πιερσίλβιο και της Μαρίνας, των δύο παιδιών του από τον πρώτο του γάμο.

Είναι η αέρινα κομψή γυναίκα που τον μετέφερε και τις δύο φορές στο νοσοκομείο. Πρόκειται εδώ και τρία χρόνια για την επίσημη συνοδό, έμπιστη σύμβουλο, σύντροφο, αρραβωνιαστικιά και εικονική σύζυγο. Ολόκληρο σόου κόστους 400.000 ευρώ έδωσε ο Μπερλουσκόνι στις 19 Μαρτίου 2022, σε βίλα του στη Μόντσα. Σίλβιο και Μάρτα αντάλλαξαν αιώνιους όρκους, έκοψαν πολυώροφη γαμήλια τούρτα, δεξιώθηκαν χλιδάτα τους καλεσμένους τους, αλλά κατά τα άλλα δεν ήταν πραγματικός γάμος.

Ποια είναι η Μάρτα Φασίνα

Γεννήθηκε το 1990 στο Μέλιτο ντι Πόρτο Σάλβο, κοντά στο Ρέτζιο ντι Καλάμπρια. Πέρασε τα παιδικά χρόνια και την εφηβεία της στο Πόρτιτσι της Νάπολης, όπου μετακόμισε με την οικογένειά της σε ηλικία 8 ετών. Οι δρόμοι του Σίλβιο και της Μάρτα συναντήθηκαν όταν τους σύστησε ο στενός του συνεργάτης του, ο 78χρονος επιχειρηματίας Αντριάνο Γκαλιάνι, επί 30 χρόνια διευθύνων σύμβουλος της ομάδας της Μίλαν, ο οποίος κατέχει το ίδιο πόστο σήμερα στην ομάδα της Μόντσα, δηλαδή στον πρώην και τον νυν ποδοσφαιρικό σύλλογο ιδιοκτησίας του Μπερλουσκόνι.Η εντυπωσιακής ομορφιάς νεαρή Μάρτα, μόλις είχε πάρει το πτυχίο της στη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα της Ρώμης, δούλεψε για ένα φεγγάρι στο γραφείο Τύπου και δημοσίων σχέσεων της Μίλαν και στη συνέχεια στο ίδρυμα του ποδοσφαιρικού κλαμπ του Μιλάνου. Εκεί την είδε ο Μπερλουσκόνι.

Βουλευτής πριν καν κλείσει τα 30

Τον Φεβρουάριο του 2018 ο Μίμο ντε Σιάνο, περιφερειακός αρχικομματάρχης της Φόρτσα Ιτάλια στην Καμπανία, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του κόμματος που του ζητάει χωρίς περιστροφές να προτείνει την 28χρονη Φασίνα στα ψηφοδέλτια στη Νάπολη. «Αξιότιμε πρόεδρε, υπακούω στις συστάσεις σας, αλλά μπορώ να σας ρωτήσω ποια είναι αυτή;» ήταν η εύλογη απορία του. Βουλευτής πριν καν κλείσει τα 30, η Φασίνα ήταν μαζί με τον Καβαλιέρε από το 2020, όταν η τότε σύντροφός του, Φραντσέσκα Πασκάλε, δήλωσε ότι η Φασίνα επισκεπτόταν συχνά την έπαυλη του στο Μιλάνο.

Όσο και αν η βουλευτής υποστήριζε ότι ζητούσε τις πολιτικές συμβουλές του Μπερλουσκόνι, οι φήμες, όσο και οι κοινές εμφανίσεις, πύκνωναν όλο και περισσότερο Εθεάθησαν μαζί σε ελβετικό θέρετρο, η Φασίνα άρχισε να του στέλνει και ερωτικά γράμματα, ενώ έχει κάνει τατουάζ με τα αρχικά του Μπερλουσκόνι. Το ζευγάρι έφτασε μέχρι και τον «γάμο» -όχι όμως πραγματικό λόγω αντιδράσεων από τα τρία του παιδιά, την Μπάρμπαρα, την Ελεονόρα και τον Λουίτζι, από τον δεύτερο γάμο του. Πάντως, το ζευγάρι το γιόρτασε δεόντως με τους φίλους του. «Η σχέση μας είναι τόσο βαθιά και σταθερή που δεν χρειάζεται να την επισημοποιήσουμε με γάμο», εξηγούσε η νύφη.

Οι γυναίκες της ζωής του, οι γάμοι και τα διαζύγια

Γνωστή ήταν η αδυναμία του “Καβαλιέρε” στο γυναικείο φύλο και οι εντυπωσιακές παρουσίες που στάθηκαν δίπλα του αναζητώντας λάμψη, φήμη και πλούτη και τρυφηλή ζωή ήταν ουκ ολίγες. Ο Ιταλός μεγιστάνας και πολιτικός παντρεύτηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 29 ετών με την Κάρλα Ελβίρα Νταλ’ Όλιο το 1965. Έμειναν μαζί 15 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μαρίνα και τον Πιέρ Σίλβιο. Το 1980 μπήκε στη ζωή του 46χρονου τότε γοητευτικού άνδρα η Βερόνικα Λάριο, με την οποία έκανε παράλληλη σχέση. Μαζί της απέκτησε τρία παιδιά, την Μπάρμπαρα, την Ελεονόρα και τον Λουίτζι. Πήραν διαζύγιο το 2012, ύστερα από την οργισμένη επιστολή της Λάριο μετά τις αποκαλύψεις για σχέσεις του συζύγου της με ανήλικες κοπέλες.

Τον Οκτώβριο του 2013 ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παντρεύτηκε κρυφά από τα φώτα της δημοσιότητας Φραντσέσκα Πασκάλε, με την οποία έμεινε εννέα χρόνια. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρόεδρος της Forza Italia ντύθηκε γαμπρός για τρίτη φορά τον Μάρτιο του 2022. Ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την 32χρονη ξανθιά καλλονή Μάρτα Φασίνα, η οποία είναι βουλευτής του κόμματός του από το 2018. Η συμβολική τελετή, που κόστισε 400.000 ευρώ, έγινε σε κλειστό κύκλο με 60 καλεσμένους. Ο λόγος που το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε επίσημα ήταν λόγω μιας διαμάχης με τα παιδιά του Μπερλουσκόνι για την περιουσία του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπερλουσκόνι, Ποια, Μάρτα Φασίνα,berlouskoni, poia, marta fasina