Χαρούμενος ο Ντιακιτέ για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Η τελευταία προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού ακούει στο όνομα Ντρίσα Ντιακιτέ, με τον 27χρονο διεθνή Αφρικανό αμυντικό μέσο από το Μάλι να ανακοινώνεται από τους Πειραιώτες στο… παρά πέντε της διάρκειας της μεταγραφικής περιόδου.

Η μεταγραφή αυτή σίγουρα δε σήκωσε θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών των «ερυθρολεύκων», μετά και την παρέλαση μεγάλων ονομάτων και τα σενάρια απόκτησης παίκτη διεθνούς κλάσης, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τελικά να μην κάνει το χατίρι στους φίλους της

ομάδας του.

Στις πρώτες δηλώσεις του πάντως στο σάιτ του συλλόγου, ο ίδιος ο παίκτης εμφανίστηκε σίγουρος για τον εαυτό του και βέβαιος ότι θα προσφέρει στη νέα του ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό, είναι σίγουρα πολύ μεγάλος σύλλογος. Πιστεύω ότι έχω να δώσω πολλά αλλά και η ομάδα να δώσει πολλά σε μένα κι αυτό είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο.

Όταν μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την πιθανότητα να μεταγραφώ στην ομάδα, σίγουρα το Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε σημαντικό ρόλο, αφού είναι μια πολύ σπουδαία διοργάνωση. Είναι το όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε αυτό κι έτσι δεν δίστασα να πάρω την απόφαση, γι’ αυτό και ήρθα εδώ, συζήτησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα