Χρήστος Βασιλόπουλος: «Θα ντυνόμουν τραβεστί για...»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο και πέρασε μια βόλτα από τον Πέτρο Κωστόπουλο κι όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα δε θα μπορούσε να μην έχει γερές δόσεις από ΣΕΞ!! Και τι ήταν να του πει ο Κωστόπουλος…. «εσύ δοκίμασες να δεις εάν είσαι κι αλλιώς;» με τον ηθοποιό να ζητάει να κλείσουν οι κάμερες για να απαντήσει.

από την Άννα Τσιάλτα

Γιατί αγάπη μου να κλείσουν οι κάμερες; Εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε; Δεν θα μάθουμε την αλήθεια; Αλλά ευτυχώς που το αγόρι (βλέπε Κωστόπουλε) επέμεινε να πάρει απάντηση. Τότε ο Βασιλόπουλος του απάντησε ως άλλος Χιου Χέφνερ ότι «πραγματικός άντρας είναι αυτός που έχει δοκιμάσει με άλλον άντρα, ξέρει πώς είναι και δεν του άρεσε»!!! Μας ισοπέδωσε βεβαίως βεβαίως με την απάντηση… αλλά δεν χάσαμε και την όρεξη μας, φάγαμε στις γιορτές!!
Φυσικά ο Θεός Κωστόπουλος συνεχίζει και ρωτάει… Ποια η γνώμη του για τα όργια; «Καλή η παρτ**ζα με δυο γκόμενες κι εσύ μόνος σου», αναφερόμενος σε παλαιότερες δηλώσεις του. Και έρχεται η δεύτερη ισοπεδωτική απάντηση… που αν μη τι άλλο θα μου έκοβε την όρεξη αλλά το παλικάρι μου απάντησε σωστά!! Είπε… δε θα πήγαινε ποτέ με τη γυναίκα του κολλητού του και δε θα φορούσε ποτέ στρινγκ, γιατί δεν το βρίσκει αντρικό.
Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι θα ντυνόταν τραβεστί για το εξώφυλλο ενός περιοδικού. Και πάνω που σκέφτηκα μια χαρά είναι το αγόρι… μου ήρθε ο Θάνατος και το ξενέρωμα !!! Γιατί εδώ που τα λέμε είναι ξενέρωμα, οι φέτες ντυμένες τραβεστί!!! Αλλά ποια είμαι εγώ για να κρίνω τις φέτες; Περί ορέξεως … κολοκυθόπιτα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα