Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων του δήμου Αμαρουσίου

Πολλές ευχές για το νέο έτος και πλούσια δώρα δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας, μοίρασε ο Αη Βασίλης στη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου. Με χαρούμενες φωνές και χαμογελαστά πρόσωπα πλημμύρισε η αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε για τα παιδιά των εργαζομένων η δημοτική αρχή, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Με μελωδίες Χριστουγεννιάτικες, ο αγαπημένος των παιδιών Αη Βασίλης μοίρασε τα δώρα του, εκπλήσσοντας ευχάριστα τα παιδιά, ενώ πολύ γέλιο τους προσέφερε ο ταχυδακτυλουργός με

τα μαγικά του κόλπα.

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή συμμετείχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε κοντά στους εργαζόμενους για να γιορτάσουν μαζί αυτή την ημέρα που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά.

Μαζί με τις θερμές ευχές του για «χρόνια πολλά» σε όλους με υγεία και αγάπη, ο κος Πατούλης ευχήθηκε η νέα χρονιά που θα ανατείλει σε λίγες ημέρες να φέρει στον καθένα ότι καλύτερο, προσθέτοντας πως όλοι μαζί ο ένας κοντά στο άλλον θα προσπαθήσουμε ώστε να πάει καλύτερα από ότι προβλέπεται το 2013.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κος Νικόλας Αλεπούς, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη και ο Ιδιαίτερος Γραμματέας του Δήμου κος Μιχάλης Μπάρλας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εφέτος ο Αη Βασίλης του Δήμου Αμαρουσίου επέλεξε πρωτότυπα δώρα για τα παιδιά, προσφέροντας τους την ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία.

Έτσι στα παιδιά μοιράστηκαν:
400 εισιτήρια για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα, όπου φιλοξενούνται περισσότερα από 300 είδη του ζωϊκού βασιλείου και η τρίτη μεγαλύτερη συλλογή πουλιών στον κόσμο.
120 δωρεάν προσκλήσεις για είσοδο δύο ατόμων στον Κινηματογράφο «ΔΙΑΝΑ» για την προβολή παιδικής ταινίας.
120 δωρεάν εισιτήρια για είσοδο 4 ατόμων στο House Of Rules ( Δημ. Ράλλη 4), όπου οι μικροί φίλοι μπορούν να παίξουν το επιτραπέζιο παιχνίδι της αρεσκείας τους από την πλούσια συλλογή επιτραπέζιων παιχνιδιών που θα έχουν στη διάθεσή τους.
Και εισιτήρια για δωρεάν είσοδο στο παγοδρόμιο και το καρουζέλ που λειτουργούν στο Χωριό του Αη Βασίλη στην πλατεία ΗΣΑΠ Αμαρουσίου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου εκφράζει ένα «θερμό ευχαριστώ» προς όλους τους χορηγούς για τη γενναιόδωρη προσφοράς τους που παρέχει στα παιδιά των εργαζόμενων την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα