Δάκρυσε ο Πεπ-Διάδοχος ο Βιλανόβα

Στη συνένετευξη Τύπου που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα είπε το «αντίο» με δάκρυα στα μάτια, ενώ ο πρόεδρος των Καταλανών, Σάντρο Ροσέλ τόνισε στον Πεπ: «Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Ο Γκουαρντιόλα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τέσσερα χρόνια είναι μια αιωνιότητα για έναν προπονητή σε μια ομάδα. Το φθινόπωρο είπα στον πρόεδρο ότι έβλεπα το τέλος μου στην ομάδα. Δεν μπορούσα να το πω από τότε γιατί θα περιέπλεκαν αρκετά τα πράγματα.

Έπρεπε

να το πω σήμερα γιατί δεν ήθελαν να κουράσω περισσότερο. Ο λόγος είναι απλός. Τέσσερα χρόνια είναι πάρα πολλά. Πρέπει να βρω ξανά την ενέργεια και την όρεξη μου. Μόνο αν απομακρυνθώ για λίγο από όλα μπορώ να τα καταφέρω. Ήρθε ο χρόνος μου να φύγω. Είμαι ικανοποιημένος και θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια. Φεύγω γνωρίζοντας ότι προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ».

Ο Ροσέλ αμέσως μετά ανακοίνωσε ότι ο Τίτο Βιλανόβα, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γκουαρντιόλα στον πάγκο της ομάδας, θα είναι ο διάδοχος του.



Keywords
Τυχαία Θέματα