«Δεν είναι θαύμα η πορεία του ΑΠΟΕΛ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι Κύπριοι δυσκόλεψαν αρκετά στο πρώτο ημίχρονο την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ επισήμανε πως η πορεία της κυπριακής ομάδας δεν είναι θαύμα αλλά προϊόν εξαιρετικής δουλειάς.

Ο “special 1” ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου. Ειδικά από την στιγμή που μπήκαν στον αγώνα οι Μαρτσέλο και Κακά παίξαμε πιο καλά και δίκαια φτάσαμε στη νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ

μας δυσκόλεψε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο όταν και είχε φρεσκάδα και μας δημιούργησε προβλήματα. Κάλυπτε σωστά τους χώρους αλλά μετά εμφανίστηκε η κούραση και εμείς βάλαμε τα γκολ.

Η φιλοξενία του ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετική και ελπίζω να ανταποδώσουμε και εμείς στο γήπεδο μας. Στον ΑΠΟΕΛ γίνεται μια σοβαρή δουλειά και το κλίμα είναι φοβερό. Η πορεία του δεν είναι θαύμα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κάνει σπουδαία δουλειά και το έχει αποδείξει. Έχει φτιάξει μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο».

Από τη μεριά του ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έκανε λόγο για διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ τόνισε την υπερπροσπάθεια της ομάδας του από την αρχή της χρονιάς.

«Δεν είχαμε σκοπό να παίξουμε πάνω σε συγκεκριμένο σκορ. Θέλαμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά η Ρεάλ είναι εξαιρετική ομάδα. Μέχρι το 75 ήμασταν αρκετά καλά οργανωμένοι όσον αφορά το ανασταλτικό κομμάτι. Επιθετικά δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να ελπίζουμε σε κάτι περισσότερο. Υπήρχε απογοήτευση μετά το 75 και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση.

Οι παίκτες μου και εγώ πρέπει να καταλάβουμε τι κάναμε και που φτάσαμε. Αυτό το παιχνίδι με τη Ρεάλ είναι το αποκορύφωμα της χρονιάς και δείχνει πόσο μεγάλη προσπάθεια κάναμε εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου από την αρχή της χρονιάς μέχρι σήμερα. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να μπούμε στους ομίλους. Το ότι προκριθήκαμε στους 16 έχοντας αντιπάλους Πόρτο, Σαχτάρ και Ζενίτ ήταν εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το ότι περάσαμε στους 8 απέναντι στη Λιόν ήταν ακόμη μεγαλύτερο αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα