«Διαφορετικό ματς»

Είναι μάλλον ο παίκτης που έχει δεχθεί την μεγαλύτερη κριτική στα δύο πρώτα παιχνίδια της εθνική Ελλάδας, κυρίως για τις αντιδράσει του στα γκολ των Πολωνών και των Τσέχων. Ο λόγος για τον διεθνή αριστερό μπακ του Ολυμπιακού Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος αφού δήλωσε πως το ματς κόντρα στη Ρωσία είναι διαφορετικό

απο τα δύο προηγούμενα, έκανε μία μικρή αναδρομή στα δύο πρώτα παιχνίδια της εθνικής, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του απόδοση λέγοντας πως δεν είναι ευχαριστημένος.

«Είναι διαφορετικά ματς τα δύο πρώτα. Με την Πολωνία είναι δίκαιο το αποτέλεσμα καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ή χάσει. Με την Τσεχία βρεθήκαμε στο 6ο λεπτό 2-0 πίσω. Οι Τσέχοι άρχισαν να παίζουν διαφορετικά, μετά καταφέραμε να βάλουμε γκολ, ίσως να μπορούσαμε να βάλουμε και ένα δεύτερο αλλά τελικά δεν έγινε.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος με την δική μου απόφαση. Βρήκαν κενό από την δική μου πλευρά και φάγαμε γκολ οπότε δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Τα λάθη γίνονται και είναι μέσα στο παιχνίδι. Είμαστε επαγγελματίες όμως για να τα ξεπερνάμε και να πηγαίνουμε καλύτερα την επόμενη φορά».

Keywords
Τυχαία Θέματα