Διάψευση με «καρφιά» για τον αρθρογράφο των ΝΕΩΝ από το ΣΥΡΙΖΑ

Η πληροφορία που δημοσίευσε η εφημερίδα «Τα Νέα» και ο αρθρογράφος Γιώργος Παπαχρήσου, ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου ετοιμάζεται να κατέβει για δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, διαψεύδει το γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ειρωνικά για τις «αξιόπιστες όπως πάντα πηγές του συνεργάτη των Νέων», για μεγάλη ανακάλυψη, ενώ καταλήγοντας επισημαίνει ότι δεν είναι «η πρώτη φορά που οι πηγές του τον

κρεμάνε».

«Το δημοσιογραφικό δαιμόνιο και οι "αξιόπιστες", όπως πάντα, πηγές του συνεργάτη των "Νέων " κ. Παπαχρήστου τον οδήγησαν στη μεγάλη "ανακάλυψη" της προσέγγισης της κας Αγγελοπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καθώς και σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στο Δήμο της Αθήνας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και προσθέτει: «Για να μην αγωνιά τζάμπα, τον ενημερώνουμε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι πηγές του τον κρεμάνε».

Το δημοσίευμα

«Την περασμένη Πέμπτη», γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα ΝΕΑ, «στο σπίτι γνωστού παράγοντα δημοσίων σχέσεων η Γιάννα Αγγελοπούλου έδωσε δεξίωση και κάλεσε δημοσιογράφους που ασχολούνται με το life style». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι «πολύ επίμονες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Αγγελοπούλου επιθυμεί να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα