Διαρρήκτες «σήκωσαν» πόρτες και παράθυρα!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Διέρρηξαν το σπίτι του τέσσερις φορές μέσα σε ένα μήνα. Το σκηνικό που αντίκρισε μετά και την τέταρτη εισβολή της ίδιας συμμορίας διαρρηκτών, του προκάλεσε νευρικό κλονισμό.
Βρήκε το σπίτι του χωρίς κεντρική πόρτα και χωρίς παράθυρα!!! Πίσω από τις διαδοχικές εισβολές, κρυβόταν σπείρα, η οποία έκλεβε εργαλεία και… έπιπλα, τα οποία πουλούσε σε κλεπταποδόχους!

Η εξιχνίαση τόσο των τεσσάρων εισβολών σε σπίτι στην περιοχή του Πύργου, όσο και δέκα τεσσάρων άλλων διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή, ξεκίνησε

για την Αστυνομία με τη σύλληψη 31χρονου μέλος της σπείρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνονται, ακόμη τρία άτομα και συγκεκριμένα δύο 25χρονοι και ένας 35χρονος, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. Έχει συλληφθεί, επίσης για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, ένας 32χρονος, ενώ για το ίδιο αδίκημα, κατηγορούνται ακόμη τρεις άνδρες ηλικίας 47, 60 και 65 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν επίσης ταυτοποιηθεί.

Τα μέλη της σπείρας, εισήλθαν πριν από δύο ημέρες σε αποθήκη κατοίκου των Λεχαινών και αφαίρεσαν ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα αξία 500 ευρώ, το οποίο πούλησαν στη συνέχεια στον 32χρονο συλληφθέντα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, τα μέλη της σπείρας, είτε ενεργώντας όλοι μαζί ή σε μικρότερες ομάδες, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραξαν από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι και τις 5 Νοεμβρίου σε Γαστούνη, Λεχαινά, Λευκοχώρι και Σταφιδόκαμπο Ηλείας, δώδεκα συνολικά κλοπές, αποκομίζοντας ως «λεία» περίπου 9.000 ευρώ.

Οι δράστες διέπραξαν δέκα κλοπές σε οικίες και δύο σε καταστήματα, όπου αφαιρούσαν κυρίως γεωργικά και άλλα εργαλεία, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και έπιπλα, τα οποία πωλούσαν στη συνέχεια, στους υπόλοιπους τέσσερις κλεπταποδόχους!

Το άρθρο Διαρρήκτες «σήκωσαν» πόρτες και παράθυρα! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα