Διέρρευσαν τα σχέδια της Microsoft για το X-box 720

H Microsoft σχεδιάζει να ανακοινώσει το νέο Xbox μέσα στο 2013, όμως φέρεται ότι διέρρευσαν τα έγγραφα με τα σχέδια που αποκαλύπτουν τα επιχειρηματικά πλάνα της εταιρείας. Η παρουσίαση του Xbox 720 προέρχεται απ' τον Αύγουστο του 2010, ενώ στα έγγραφα αναφέρονται στο SmartGlass που είδαμε στη φετινή E3, στην press conference

της Microsoft, ένα νέο dashboard και εφαρμογές για το Xbox TV.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο, το Xbox 720 θα διαθέτει Blu-ray, 3D output και 3D γυαλιά, ενώ θα δίνει την δυνατότητα να τρέχετε ταυτόχρονες εφαρμογές και θα υποστηρίζει επιπλέον αισθητήρα και περιφερειακά.

Η απόδοσή του θα είναι 6 φορές πιο ισχυρή, θα υπάρχει στάνταρ ανάλυση 1080p και η κονσόλα θα έιναι συνεχώς σε πλήρη λειτουργία.

Η Microsoft φέρεται να σκέφτεται για το αν θα χρησιμοποιήσει 6 ή 8 πυρήνες στον επεξεργαστή της τύπου ARM ή x86στα 2Ghz. Η RAM πιθανότατα θα είναι 4GB DD4, καθώς επίσης θα έχουμε 3 PPC πυρήνες στα 3.2Ghz για backwards compatibility με τους παρόντες τίτλους του Xbox 360.

Το Xbox 720 θα σας δίνει ακόμη την δυνατότητα να παρακολουθείτε ταυτόχρονα τηλεόραση στο background, ενώ η Microsoft σχεδιάζει μια πλατφόρμα πιο προσιτή στους developers, ώστε με την βοήθεια των Windows 8 να μπορούν να αναπτύξουν εφαρμογές ταυτόχρονα για PC, Xbox 720 και Windows Phones.

Η κονσόλα θα διαθέτει επίσης Kinect 2, ενώ η προτεινόμενη τιμή της υπολογιζόταν τότε ότι θα είναι στα 299 δολάρια, κάτι που αν ισχύσει στην νέα ανακοίνωση θα είναι πολύ θετικό. Η πρόβλεψη της Microsoft είναι ότι η νέα της κονσόλα θα καταφέρει να έχει διάρκεια ζωής 10 χρόνια και ότι θα πουλήσει 100 εκατομμύρια κομμάτια!

Keywords
Τυχαία Θέματα