Διορία μέχρι την Τρίτη

Στον ΠΑΟΚ, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ρουμάνο τεχνικό της ομάδας Λάζλο Μπόλονι, επικεντρώνουν τις προσπάθειες τους να πείσουν τον Γιώργο Δώνη να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι Θεσσαλονικείς έχουν δώσει διορία στον πρώην προπονητή του Ατρόμητου μέχρι αύριο Τρίτη (29/5), να απαντήσει στην πρόταση

τους, ειδάλλως θα κινηθούν για άλλη περίπτωση, τονίζοντας ότι το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Μπόλονι.

Σήμερα αναμένεται να επισκεφτεί τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Λάζλο Μπόλονι, προκειμένου να διακανονιστεί το ποσό των 400.000 ευρώ (200.000 εκ των οποίων αντιστοιχούν στη ρήτρα αποδέσμευσης) που του οφείλεται.

Εκτός του Μπόλονι παρελθ’ον θα αποτελέσει πιθανότατα και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, με τον παλαίμαχο άσο να έχει ενημερώσει τον Βρύζα πως επιθυμεί να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου και εκείνη του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος της απόφασης αυτής είναι ο χειρισμός των υποθέσεων Μπόλονι και Δώνη, γεγονός που οδήγησε τον Κωνσταντινίδη στην παραίτηση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα